אוקסיפרש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוקסיפרש
    חסוי
    08/10/2007

שלום רב,
    הייתי אצל שיננית שאמרה שאני סובלת מדלקת חניכיים. היא המליצה לי על מי פה מסוג 'אוקסיפרש'. גמרתי את השימוש בבקבוק והשאלה היא אם לרכוש עוד בקבוק ולהמשיך עם מי הפה הללו? שמעתי איזו שמועה שמדובר במי פה שעלולות להכהות את השיניים - האם זה נכון?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוקסיפרש

הוספת תגובה

• אוקסיפרש

ד״ר יעקב הורביץ
    12/10/2007

לא ידוע על כך שמי פה מסוג אוקסיפרש עלולים להכהות את השיניים.
    התופעה ששמעת עליה קשורה למי הפה היעילים ביותר הקיימים כיום בשוק ומכילים כלורהקסידין. חומר זה נצמד לשיניים וגם לריריות הפה ומשתחרר מהם באופן איטי במשך כמה שעות אחרי השטיפה. החומר הורג חיידקים והחיידקים המתים המצויים על גבי השיניים סופחים בהדרגה חמרי צבע מן המזון. לכן, בכ- 30% מן המשתמשים בשטיפה זו מופיעה צביעה חיצונית הניתנת להסרה בניקוי השיניים. מה לעשות, אין בנמצא תרופות ללא תופעות לוואי. לכל תרופה בעלת פעילות ויעילות יש גם תופעות לוואי. אולם גם במקרה זה הצביעה היא חיצונית והשיניים עצמן לא מתכהות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו