שגשוג של החניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שגשוג של החניכיים
    איילת
    03/02/2010

שלום רב

לפני כשנה לקחתי 3 חודשים כדור אפנוטין בשל פירכוס שהיה לי לאחר ארוע דימום תת עכבישי בראש לאחר לידה.
    חודש וחצי לאחר שהתחלתי את הכדור התנפחו לי החניכיים בצורה משמעותית וכואבת, למרות שהפסיקו לי את הכדור לאחר 3 חודשים הנפיחות לא ירדה.
    מאז אני מרגישה מין לחץ בראש מעל המצח ובין העיניים ובאף , עשו לי MRI שלא הראה כלום חוץ כמובן מהדימום והנאורולוג שלי אובד עיצות. הוא אומר שהכאב הזה (כמו כאב של סינוזיטיס) לא מתאים לדימום שעברתי, לכן אני מעלה פה השערה שאולי הכאבים הללו קשורים איך שהוא לחניכיים? אם כן ואם לא מה ניתן לעשות על מנת להחזיר את החניכיים למקומם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שגשוג של החניכיים

הוספת תגובה

• שגשוג של החניכיים

ד״ר יעקב הורביץ
    03/02/2010

התרופה שנטלת, אפנוטין, מכילה פניטואין. אחת מתופעות הלוואי של התרופה היא שגשוג חניכיים. פני לבדיקה, אבחון וטיפול אצל מומחה למחלות חניכיים כדי לטפל בשגשוג החניכיים.
    לא ידוע על קשר בין הכאבים שתיארת מעל המצח, בין העיניים ובאף לבין שגשוג החניכיים. בכל זאת, קיימת אפשרות שהטיפול בבעיות החניכיים שלך יעזור גם להפחתה בכאבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו