שלום רציתי לדעת בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רציתי לדעת בבקשה
    אור
    17/02/2010

הייתי אתמול אצל הרופא שיניים ביכלל לייעוץ לשפר את המראה של השיניים והוא אמר שאני צריך דחוף שיננית ושיש לי דלקת בחניכיים אמרו לי שהוא רופא שיניים טוב אבל היחס שלו קצת הגעיל אותי אז אני מתכנן לעשות טיפולים ושיננית במקום אחר אבל הוא כתב בפתק שם של ג'ל לדלקת חניכיים lacer gel והוא לא הסביר לי איך שמים ולא הסביר לי כלום רציתי לדעת אם אני יכול פשוט לקנות את הג'ל הזה ולהתחיל לטפל בדלקת כי אני מתכנן ללכת לשיננית בעוד שבועים רק בערך ורציתי לדעת בבקשה גם מה גורם לזה שיש דלקת בחניכיים ואם זה יכול לעשות משו לשיניים ...ועוד משו בבקשהאם אפשר לרפא את זה לגמרי או שזה תמיד יהיה לי הדלקת אשמח אם תענו לי על השאלות בתודה אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רציתי לדעת בבקשה

הוספת תגובה

• מידע לשואל

ד״ר יעקב הורביץ
    17/02/2010

דלקת בחניכיים אינה מצב נורמלי. זוהי מחלה אשר אפשר לרפא. את הטיפול בדלקת החניכיים רצוי לבצע אחרי איסוף נתונים, אבחון, ותכנית טיפול. לכן אני ממליץ שתפנה לבדיקה אצל מומחה למחלות חניכיים אשר יוכל לבצע את הנ"ל בעבורך.
    באופן כללי השימוש בג'ל הינו יעיל אם הוא נעשה בדרך של מריחה ועיסוי שלו על החניכיים וצווארי השיניים לאחר ניקוי יסודי של השיניים וסילוק רובד החיידקים באמצעות מברשת שיניים ועזרים נוספים, כמו חוט דנטלי וקיסמים דנטליים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו