עישון וניתוח בחניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עישון וניתוח בחניכיים
    מאיה
    23/02/2010

שלום ד"ר

בתאריך ה22 ל2 (אתמול)עברתי ניתוח בחניכיים עקב נסיגת חניכיים בחלק התחתון של השפה למטה.
    רציתי להוסיף שאני בת 18 וחצי.
    השאלה שלי היא אחרי כמה זמן אני יכולה לעשן ? כל אחד נותן לי תשובה אחרת, והתשובה מאוד חשובה לי מכיוון שאני לא רוצה להרוס את אחוזיי ההצלחה של הניתוח אך גם קשה לי מאוד ללא העישון.
    אנה ענה לי בהקדם.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עישון וניתוח בחניכיים

הוספת תגובה

• עישון וניתוחי חניכיים

ד״ר יעקב הורביץ
    24/02/2010

לצערי אין לי תשובה מנומקת טובה לשאלתך. הכי טוב להפסיק לגמרי. האם תוכלי לנצל את ההזדמנות ולהשתמש בניתוח כמועד להפסקת עישון? אם ההפסקה קשה לך, האריכי בהפסקה כמה שתוכלי. כל יום נוסף ללא עישון מקטין את הסיכון לכשלון הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמעשנת-הניתוח אצלי לא הצליח

רות
    11/03/2010

לדעתי את מאוד צעירה ורצוי שתפסיקי לעשן,את לא מבינה כמה אני סובלת מהחניכיים ,והשיניים הם היו הכתר שלי, היום הן נושרות אחת,אחת,שלמות ויפות נסיגה עצומה,עשיתי שני ניתוחים והם כשלו בעקבות העישון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו