כאבים חזקים מהחניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים מהחניכיים
    מיכל
    06/03/2010

אני בחורה בת 33 לפני חודש התחילו לי כאבי חניכיים ניגשתי לרופא שיניים ונאמר לי שיש לי קצת אבנית הוא ניקה וטען שישנה גם נסיגה קלה בשינים והפסיק לי באמת לכאוב אחרי הניקוי של האבן היום אחרי חודש החניכים כואבות לי בצורה לא רגילה כאבי תופת בלילות בעיקר ואחרי שתיה חמה דיברתי עם הרופא שלי והוא הביא לי מרשם לאנטיביוטיקה וטען שאין לי דלקת בחניכים אבל הוא ביא לי מרשם בגלל שהחניכים נפוחות וטוען שאחרי המחזור ישנה כנראה בעיה הורמנלית בגוף שלי וזה מה שקורה שישנה רגישות, יש לציין שכל היום אני נוטלת אופטלגין לשיכוך הכאבים ולוקחת אנטיביוטיקיה אציין שיש לי מחזור סדיר אני לא יודעת מה קרה פתאום שאני סובלת מחניכים כואבות גם ביום במיוחד אחרי שתיה חמה, שכבר הפסקתי לשתות, שאלתי האם באמת יכולה להיות בעיה הורמנלית שפוגעת בחניכים ומה עלי לעשות אני מיואשת כבר.
    תודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים מהחניכיים

הוספת תגובה

• כאבים חזקים

ד״ר יעקב הורביץ
    07/03/2010

אם רופא השיניים שלך לא מצא את הסיבה לכאבים מהם את סובלת, נסי לפנות למומחה למחלות חניכיים. אם הבעייה קשורה לחניכיים, יש לצפות שהוא יאבחן אותה וינסה למצוא פתרון.
    בנתיים, בצעי שטיפות של הפה בתה קמומיל (בבונג) פושר, פעמיים עד ארבע פעמים ביום.

רפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו