דלקת חניכיים+ניידות שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חניכיים+ניידות שיניים
    חסוי
    10/03/2010

שלום, אני בן 19 ומזה זמן רב הבחנתי שהחניכיים שלי די בצקתיות ואדומות בקצוות ובחלקן אני לא יכול לצחצח מרוב כאב +בחלקן יש נסיגת חניכיים..כשאני אוכל דברים קשים כואבות לי השיניים ויש לי רגישות מטורפת לחום וקור, כמו כן נאמר לי שיש לי הסגר פה לקוי (לאחר שכבר עברתי טיפול אורטודנטי הרבה שנים)ואובחנתי כשוחק שיניים,והרבה פעמים אני מרגיש שהשיניים ממש זזות בעיקר שאני אוכל ועוד יותר כשאני לועס בכוח, אז כשאני נוגע בהן עם הלשון יש מן קליקים כאלו..

השאלה שלי היא האם זה הגיוני שחלילה כבר בגילי השיניים זזות? ומה עליי לעשות בנוגע לכל הבעיות האלו ? משום שאני מאוד מפחד שהמצב יחמיר ואין לי מושג למי ללכת ומי יכול לעזור לי לכל הבעיות האלו יחד..

אשמח לקבל עזרה,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים

ד״ר יעקב הורביץ
    10/03/2010

פנית למקום הנכון לקבלת הכוונה ראשונית. מתאורך נראה שאתה סובל ממחלת חניכיים סוערת וחמורה. אמליץ בפניך לפנות לאבחון וטיפול במחלת החניכיים אצל מומחה למחלות חניכיים. את רשימת המומחים למחלות חניכיים בישראל תוכל למצוא באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה ובאתר ההסתדרות לרפואת שיניים.
    רפואה שלמה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו