מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי שיננית וניתוח חניכיים בלייזרמיכל17/03/2010
שלום רב,
כמישהי שמזניחה מאוד את בריאות השיניים מתוך חרדה נוראית מרופא השיניים (נחמד וחביב ככל שיהיה), גם אני מחפשת את פיתרון הלייזר שנשמע נעים ומרגיע יותר.
קראתי לא מעט מאמרים שמתנגדים נחרצות לטיפולי הלייזר, ובכל זאת, עם כל "הסכנות" הטמונות בטיפולים אלו, נראה לי שהן פחותות משמעותית לסיכון הידוע בוודאות ממחלת חניכיים מתקדמת שאיננה מטופלת.
התחלתי כבר פעמיים תהליך של טיפול ובכל פעם אני מוצאת אינספור תירוצים למדוע אינני יכולה להמשיך בטיפול. הפעם אני חייבת להתחיל טיפול ולסיים אותו והדרך היחידה היא באמצעות טיפול שהוא קצר יותר (כך שיש לי פחות הזדמנויות לדחיות והתחמקויות), ופחות מפחיד.
אני אפילו מתקשה בטיפולים אצל שיננית, אני מוכנה לשבת שם רק עם זריקת הרדמה וגם אז אני בהיסטריה (ולכן דוחה כל תור וגם בסופו של דבר לא מגיעה...).
בקיצר, אני זקוקה להמלצה על מומחה פריודונטיה שעושה את כל הטיפול כולו במהירות וללא כאבים- כנראה שבאמצעות לייזר.
עיזרו לי.....
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול חניכיים לפחדנים
ד״ר יעקב הורביץ17/03/2010הפחדנים שבינינו (בינינו, ורק בינינו, כמעט כולנו מפחדים, קצת לפחות, מטיפולי שיניים), ישמחו לדעת שהיום טיפולי שיניים וטיפולי חניכיים אינם כרוכים בכאב. כל הטיפול מבוצע עם זריקות הרדמה המאפשרות טיפול יעיל ומהיר.
גם עבורך, מיכל, יש פיתרון. אני משוכנע שכל מומחה למחלות חניכיים יוכל "לתפור" את החליפה המתאימה לך לבעיה שאת מציגה. נסי לפנות למומחה אחד או שניים המצויים באזור מגורייך, העלי את כל שאלותיך, חששותייך, פחדייך כדי למצוא את הפתרון שיתקבל, בסופו של דבר, על דעתך, עם או בלי לייזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?