פצע..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע..
    חסוי
    25/03/2010

לפני מספר ימים החלו לי כאבים בחניכים התחתונות אבל ספציפית במקום מסוים ומתחת לשן מסוימת. התלווה לזה קצת נפיחות.
    לאחר יום או יומיים נוצר לי מין עור נוסף כזה (קשה לי יהיה להסביר לך אבל נתסה/י להבין) פצע מציק בדיוק במקום שהלשון של הפה מונחת קצת בהמשך של החניכיים..הפצע מציק וקצת כואב.
    יחד עם זאת יש לי כאבים מתחת לסנטר וכשאני נוגעעת זה קצת קשה וקצת כואב שוב לא בסנטר עצמו בצד ימין כזה כשלוחצים זה קשה וקצת כואב.

אני מקווה שתוכל/י להבין את הבעיה..
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע..

הוספת תגובה

• פצע

ד''ר ליביה יוסף
    25/03/2010

קודם כל יש הבדל בין להבין ולעשות אבחנה מדויקת שיכולה ליפטור בעיה
    ממליצה לך לגשת לרופא שיניים ,רצוי מומחה לחניכיים על מנת לישלול סיבות שמקורם לא בשיניים
    בנוסף במקרה שיש באמת בעיה (את מתאירת סימנים של דלקת) רצוי גם לטפל ולא רק להבחין ,לכן רצוי ביקור פיזי אצל רופא
    רפוא שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצע

ד״ר יעקב הורביץ
    25/03/2010

אם התופעות אינן חולפות בתוך 10-14 יום פנה/י לבדיקה אצל רופא/ת שיניים. אם גם זה לא עוזר, פנה/י למומחה/ית למחלות חניכיים.

רפואה שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו