דימום מהחניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום מהחניכיים
    שני
    25/03/2010

שלום שמי שני אני בת 25,בשנתיים האחרונות אני סובלת מריח נוראי מהפה שאין לי מושג ממה הוא נובע אני בחורה מאד אסטתית ומצחצחת שיניים 3 פעמים ביום ומשתמשת גם במי פה,יש לציין כי רוב היום אני פשוט מדממת מהפה בצורה נוראית שממש יורד לי דם מכל דבר אפילו אם נגסתי בתפוח כל התפוח נהיה אדום.
    אני מאד אשמח אם תייעצו לי לאן לפנות עשיתי ניקוי שיניים עמוק לפניי כשנה וזה עזר לתקופה של חודשיים ולא יותר אז נראה לי שהמצב הוא קצת יותר רציני מניקוי,אין לי חורים בשיניים אז הסיבה היא אחרת בוודאי.
    אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
    תודה מראש שני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום מהחניכיים

הוספת תגובה

• דימום מהחניכיים

ד״ר יעקב הורביץ
    25/03/2010

קרוב לוודאי שמקור הבעיות והתופעות הוא דלקת חניכיים חריפה ממנה את סובלת. פני לבדיקה, אבחון וטיפול אצל מומחה למחלות חניכיים. רשימת המומחים נמצאת באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה ואוסיאואינטגרציה ובאתר ההסתדרות לרפואת שיניים. בנתיים תוכלי לפנות למדור השאלות הנפוצות לקבלת מידע נוסף.

רפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו