טיפול בנסיגת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בנסיגת חניכיים
    בני
    15/04/2010

שלום,
    אני בגיל 38, וגילו אצלי נסיגת חניכיים מתקדמת, כנראה תורשתית (בערך של כבר 50% נסיגה),
    והלכתי לשני מומחים לחניכיים עם צילום סטטוס מקביליות
    אחד מהם אמר לטפל על ידי הקצעת שורשים כרגע והמשך מעקב קבוע,
    השני אמר בגלל שזה כנראה תורשתי, הקצעת שורשים לא תפתור את הבעיה, רק תדחה אותה והמליץ לעשות עכשיו ניתוח חניכיים של רבעי פה פלוס רגנרציה מודרכת לחידוש העצם.
    נעזוב כרגע את עלות הטיפולים, איזה החלטה נראה לכם שכדאי לי לעשות? אני קצת מבולבל

תודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בנסיגת חניכיים

הוספת תגובה

• טיפול בנסיגת חניכיים

ד''ר ליביה יוסף
    15/04/2010

קשה לתת תשובה לגבי החלטה טיפולית רק על סמך מה שאתה מספר
    בכול אופו לאותה בעיה ניתן לתת פיתרונות שונים ושנאיים לגיטים
    לפי הדיווך שלך לא נירא לי הבדל משמעותית לגבי המשך הדרך, רק לגבי המועד שהטיפול נעשה
    ממליצה לך אולי להיתעץ פעם נוספת אם המומחים שאבחינו אותך ולקבל את החלטה לפי מה שנירא לך יותר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בנסיגת חניכיים

ד״ר יעקב הורביץ
    15/04/2010

אמליץ בפניך לקרוא את התשובות לשאלות הנפוצות.
    הדעה המקובלת ברוב המקרים היא שרצוי להתחיל בטיפול על ידי שינוי הרגלי ההגיינה ושיפור שלהם ובמקביל לבצע הקצעת שורשים. לאחר מכן אפשר להעריך את תוצאות הטיפול ולקבוע אם יש צורך גם בניתוחים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו