מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת חניכייםאמיר גמזו04/06/2010
היי יש לי דלקת חניכיים בני השיניים הקדמיות שן אחת כבר התחילה להתנדנד הייתי אצל שני מומחים שכל אחד אמר לי משהו אחר אחד טען להוציא את הכתרים ולעשות טיםול שורש אבל אחוזי ההצלחה הם 50 אחוז.
והשני אמר שרק שן אחת גורמת לדלקת וצריך לעקור אותה עקב סדק בשן המקורית.
אבקש בכל לשון של בקשה לתת לי חוות דעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חניכיים
ד״ר יעקב הורביץ04/06/2010השיניים הבעייתיות הן החותכת המרכזית הימנית, שן 11, והחותכת המרכזית השמאלית, שן 21. אני משער שהכתרים בשיניים אלו נעשו בגיל צעיר בעקבות חבלה. התמונה מספקת מידע על שן 11 ומידע חלקי על שן 21. קיים תהליך נרחב, חשד לסדק/שבר השורש וחשד לעששת מתחת לכתר בשן 11. יש חשד לספיגה פנימית בשן 21.
צריך לבדוק את מצב החניכיים מסביב לשיניים, עומק הכיסים מסביב לשיניים, הרגישות לניקוש בשיניים, ניידות השיניים, צילומים קודמים של השיניים ולנסות להגיע לאבחנה לגבי כל אחת מהן. אם מאובחן סדק אין ברירה אלא לעקור. במקרה זה רצוי להיעזר במומחה למחלות חניכיים ובמומחה לטיפולי שורש בדרך לקבלת החלטה טיפולית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת המומחים
אמיר גמזו04/06/2010הייתי בשני מומחים אחד לטיפולי שורש ואחד לחניכיים
המומחה לטיפולי שורש טען שצריך לעשות טיפול שורש וזהו ואין סדק בשן
והמומחה לטיפולי חניכיים טען שיש סדק וחייבים לעקור את השן עם "הבורג שבפנים"והשן השניה תקינה.
מה לעשות ותודה רבה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת המומחים
ד״ר יעקב הורביץ06/06/20101. התייעץ עם רופא השיניים הכללי שלך.
2. פנה להתייעצות עם מומחה נוסף לחניכיים או לטיפולי שורש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?