דלקת חניכים וגשר?התלבטות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חניכים וגשר?התלבטות?
    מתן.
    11/06/2010

שלום רב.
    אני בן 25.
    אניל א שותה ולא מעשן.
    הרופאים אמרו לי שיש לי שיניים טובות רק הבעיה היא שיש לי דלקת חניכים.
    יש לי מרוחים בין השינים הקדמיות.
    עשיתי הקצאת שורשים לכל הפה.
    אחרי שבוע וחצי הרופא בכללית ראה את הפה שלי ואמר שיש לי דלקת חניכים וצרייך ניתוח חניכיים.
    איך על סמך משבוע וחצי כבר הוא מסתמך שנמצא פיתרון לבעיה בגיוני?
    ששאלתי את הרופא האם היה פיתרון לבעיה הוא לא הבטיח לי כלום ואמר זה אולי יעצור את הנסיגה
    בסופו של דבר הבנתי שכמעט לכלום יש בעיות חניכים.
    הבעיה היא שאף רופא לא נותן לי פיתרון מובטח ובכלל לשלם אכשיו 13 אלף שקל על הטיפול ניראה לי ממש מוגזם בכך שבסופו של דבר זה לא יבטיח כלום.
    אז הלכתי לרופא פרטי ואמו לי שצרייך רק גשר בשיניים בלבד.
    לא ניתוח פשוט גשר.
    האם ניתן לעשות גשר כשיש דלקת חניכיים וזה לא מובטח כלום כי אולי אחרי הטיפול בחניכים המצב יחזור וגשר יכול להפיל את השינים שלי?...

איזה דרכי טיפול פחות חודרניים יש ?
    והאם גשר במצב כזה יכול להפיל לגרום נזק?

תודה רבה על תשובה ושהקדשתה מזמנך.
    שבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת חניכים וגשר?התלבטות?

הוספת תגובה

• התלבטות

ד״ר יעקב הורביץ
    14/06/2010

אם הרופאים אמרו לך שיש לך דלקת חניכיים הם כנראה יודעים מדוע. גם העובדה שיש לך מרווחים בין השיניים הקדמיות מרמזת על כך. באופן כללי, הטיפול במחלת חניכיים כולל ברוב המקרים הקצעת שורשים אולם הוא אינו מוגבל לכך ויכול לכלול מרכיבים נוספים. אני ממליץ לך לקרוא את מדור השאלות הנפוצות לקבלת מידע ראשוני. אחר כך נסה לפנות למומחה למחלות חניכיים לצורך בדיקה יסודית, אבחון והכנת תכנית טיפול המתאימה לבעייה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו