חניכיים לא יפים לאחר ניתוח הרמת סינ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חניכיים לא יפים לאחר ניתוח הרמת סינ
    יעלה
    19/06/2010

שלום רב, בשנתיים האחרונות עברתי הרמת סינוס פתוחה ולאחר כמה חוד' שתלים. כעת אני נמצאת במעבר לכתרים הקבועים, אבל החניכיים לא סימטריים(צד אחד נרפא "מסודר" יותר והאחר פחות ובנוסף נראה גבוה וחשוף ונראים פה ושם סימנים אפוריםעל החניכיים. כל הסיפור הזה מעכב אותי וקצת מבאס אחרי התהליך המפרך והמאוד יקר. מה ניתן לעשות? והאם מעבר לכתרים הקבועים יוכל לשפר משהו? האם כדאי להשקיע בכתרי זרקוניה, בעיקר כשהחיוך שלי רחב ורואים את ה-כ-ל.
    לצערי, אני סקפטית ודוחה את הסוף בנתיים. אנא עצתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חניכיים לא יפים

ד״ר יעקב הורביץ
    19/06/2010

קשה להחזיר את המצב לקדמותו אחרי שהעששת ומחלות החניכיים גורמים להרס ולאובדן השיניים והעצם התומכת בהן. בחלק מן המקרים יש להסתפק בחזרה חלקית של תפקוד הלעיסה והדיבור באמצעות שתלים ושיקום קבוע על השתלים. יחד עם זאת, במקרים רבים אפשר להגיע לתוצאה אסתטית מתקבלת על הדעת. נסי לפנות לחוות דעת נוספות. אולי יהיה לאחד הרופאים רעיון שיתאים לך כדי לשפר את האסתטיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו