הקצאת שורשים - מתי זה הכרחי ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקצאת שורשים - מתי זה הכרחי ?
    חיים
    23/06/2010

שלום,

בעיקבות כאבי שיניים הופנתי למומחה חניכיים (לא נמצא שום ממצא בצילומי פה ובדיקת רופא)

אחרי בדיקה ממש קצרה הוא אמר שצריך לעשות גרידת חניכיים בארבע פגישות בעלות כוללת של 2000 ש"ח.

אני יכול להעיד שלא היו לי בעיות שיניים מיוחדות בחיי (אני בן 29)

בתקופה האחרונה אומנם מעט זילזלתי ולא ציחצחתי כמו שאני מצחצח בדרך כלל ולא עשיתי שום שטיפות פה

הסיבה שאני שואל בפורום היא שההרגשה שלי הייתה שמומחה החניכיים מיהר מאוד להציע את הטיפול הזה אחרי בדיקה מאוד פשטנית (לטעמי)

מה הן אם כך הדרכים לאבחן מחלת חניכיים מתקדמת המצדיקה פעולה יקרה זו ?
    האם מבט עם עיין לא מזויינת ודקירות זריזות של החניכיים מספיקות לאבחן את המחלה ?
    האם יש אפשרות לעשות הקצאת שורשים רק ברבע פה (הכאבים שלי ממוקדים ברבע פה ולא בכל השיניים) ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתי לעשות מה

ד״ר יעקב הורביץ
    23/06/2010

למעשה התשובה נמצאת בשאלתך: ציינת שהבדיקה היתה ממש קצרה ומאוד פשטנית לטעמך. כדאי שתבקש מרופא החניכיים הסבר מה היו הממצאים בבדיקתו, מה האבחנה, ובהתאם לכך, מה תכנית הטיפול המומלצת והקשר שלה למחלתך. אם דעתך לא תהייה נוחה מן התשובות, אמליץ שתפנה לקבלת חוות דעת נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקצעה מעולה גם אצל השינניות

מירי
    09/07/2010

תלך לעוד חוות דעת אים אתה מהמרכז אוכל להמליץ לך בחום על מירפאה אמינה שאני תוך כדי טיפול הקצעתי וברבע האחרון של הפה ומאוד מרוצה כל הפה 1000 שח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו