בעיות חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות חניכיים
    יוסי
    10/07/2010

שלום רב
    עשיתי צילום סטטוס והרופא שבדק הציע לי להוריד את הגשר בלסת העליונה ולעקור את השיניים לטובת תותבת שלמה. שאלתי אותו אם אין הפשרות לבצע שתלים הוא אמר לי שיש נסיגת חניכיים רצינית וניראה רק בעוד חצי שנה
    לפני 12 שנה עשיתי ניתוח חניכיים ולא טיפלתי בזה הרבה שנים. אני בן 54 ומעשן
    השאלה שלי מה אני צריך לעשות לתיקון החניכיים בכדי לעשות שתלים במקום תותבת
    והאם הפסקת עישון יכולה לעזור למחלת החניכיים.
    הרופא גם לא הציע לי לעשות ניתוח חניכיים

תודה מראש
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות חניכיים

הוספת תגובה

• בעיות חניכיים

ד״ר יעקב הורביץ
    12/07/2010

בעיות חניכיים, מחלות חניכיים, יש לרפא ואחרי כן לשמור ברציפות ובהתמדה על הבריאות על ידי תחזוקה ביתית ותחזוקה מקצועית במרפאת חניכיים. אני מבין שאתה סובל מבעיית חניכיים רצינית שלא טופלה במשך 12 שנים. הזנחה כל כך ממושכת קשה לשנות במכה אחת. לכן הצעת רופא השיניים שלך נראית סבירה. אם בכל זאת החלטת לשנות את דפוס ההזנחה כדאי שתפנה לבדיקה, אבחון וטיפול אצל מומחה לחניכיים. אם המצב שלך מתאים לטיפול יסודי, מתמיד וממושך אפשר לבדוק את האפשרות לתיקון מצב החניכיים ואולי גם לבצע שתלים במקום תותבת. הפסקת עישון בהחלט יכולה גם היא לעזור בהפחתת הנזק שמחלת החניכיים גורמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו