עזרה בבקשה - כבר על סף ייאוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה - כבר על סף ייאוש
    ערן
    13/07/2010

שלום לכולם,

בעייה שהתחילה , כך נראה , לפני כחודשיים... בעקבות טיפולי שיניים אחרי תקופה ארוכה.
    החל כאב שבהתחלה , באופן הגיוני חשבו שהוא כאב שיניים, אם כי אני הרגשתי שהכאב יותר על החניכיים.
    אחרי המון בדיקות אצל רופאים, ,פה ולסת, שחוץ מכמה דברים בשיניים לא ראו משהו קריטי-

המצב כיום הוא כזה-

אני מרגיש שכואבות לי החניכיים מאוד... גם החך מבפנים , כמעט בכל הפה,
    גם הרגשה כבר של יותר משבועיים של כאב גרון קל שלא עובר רצוף (לקחתי אנטיביוטיקה 10 ימים שלא עזרה),

הייתי אצל פריודנט - לפני כ שבועיים שלא ראה מחלת חניכיים - אבל
    בימים האחרונים אני מרגיש ממש כאב בתוך הפה , בלסת בצד שמאל,
    הייתי אצל רופא הוא מישש, יש שם טיפה נפיחות וזה אזור כואב - אבל הוא אמר שחוץ מלהגיד לי ששם יושב העצב - הוא לא יודע מה מקור הכאב.... ואין לו אבחנה.

יש לציין שהכאב שלי הוא גם בצד השני של הפה חלק גדול מהזמן, הרגשה של כאילו משהו "מתוח על גבול הכואב בתוך הפה, כמו שבולעים רוק כל הזמן

סליחה על אורך ההודעה, אני כבר ממש מיואש...
    1) האם יכולים להיות כאלה כאבים מחניכיים ? צילומי סטטוס ופנורמי מלפני חודש לא הראו כלום .
    האם מצב יכול להשתנות בחודש ?

2) הנפיחות שמורגשת במגע בצד שמאל תחתון, והכאב שהיא מעוררת - מה המשמעות שיכולה להיות ?

3) האם זה עניין של זמן וזה יעבור לבד ? (כי אם היה משהו חמור אני מניח שרוב הרופאים שראו היו רואים נפיחות ,אודם בחניכיים וכו') - ובכל זאת - יש כאב על גבול המציק ברמות קשות מאוד.

אנא עזרו לי למי אני פונה, אני כבר שבועות בתחושת האי נוחות הכבדה מאוד הזו בפה , זה נהיה בלתי נסבל

תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה

ד״ר יעקב הורביץ
    13/07/2010

כאבים המורגשים בכל הפה, כאב גרון קל, כל אלו אינם בהכרח מרמזים על בעיית חניכיים. פנה לבדיקה אצל מומחה לרפואת הפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לד"ר - אבל שאלה נוספת בבקשה-

שרון
    13/07/2010

אין לי למי לפנות -
    2 רופאי פה ולסת - מיששו - טענו שאלו לא בעיות במפרקים.

רופאי שינים - פרט לשני טיפולי שורש בחודשיים האחרונים - לא מצאו משהו חריג.

רופא משפחה - לא יודע לאן להפנות אותי.

בינתיים היום הכאב מחמיר, גם בצד שיכלתי לאכול הצד האחורי של הפה כואב...
    היום בקושי אכלתי כלום כל היום

אני לא יודע כבר למי ללכת ? האם אין איזה רופא יסודי שיכול להקדיש זמן ולפתור את הבעייה ? לפני חודשיים הייתי בריא לחלוטין עד שהתחלתי בטיפול שיניים שהרס לי את הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד״ר יעקב הורביץ
    13/07/2010

היכנס לאתר ההסתדרות לרפואת שיניים בישראל.
    בצע חיפוש מתקדם:
    בחר תחום התמחות: רפואת הפה
    בחר עיר
    תקבל רשימת המומחים לרפואת הפה מהם תוכל לבחור אחד כדי לפנות אליו.

רפואה שלמה ובהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו