מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב...עידן05/08/2010
שלום רב.
מזה זמן רב מאוד יש לי דלקת חניכיים- מדמם הרבה, בזמן צחצוח או אפילו שתיית מים או אכילת בננה/תפוח...
הלכתי לרופאת שיניים ישר כשראיתי שיש בעיה וזה היה מזמן. לקחתי פעמיים אנטיביוטיקה, עשיתי פעמיים ניקוי מלא ומקיף של הפה ועדיין לא הצלחתי להיפטר מהדלקת.
אני מאוד חושש מזה. השאלה מה אפשר לעשות. האם לקבוע עוד פעם תור לרופאה? או פשוט להחליט על דעת עצמי לעשות משהו- למשל שימוש בחוט דנטלי, האם זה יכול לעזור (הרופאה לא דיברה על זה בכלל ולא הציעה את זה בכלל)??? בקיצור, מה עושים?? אני מאוד מוטרד.
תודה מראש,
עידן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ....
עידן05/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים
ד״ר יעקב הורביץ05/08/2010זה הזמן לקבל חוות דעת של המומחה למחלות חניכיים. דימום בצחצוח, קל וחומר באכילת תפוח, מעיד על כך שאתה סובל מדלקת חניכיים. אחרי שהטיפול אצל רופאת השיניים הכללית לא עזר, אני ממליץ לך לפנות לבדיקה, אבחון וטיפול אצל מומחה למחלות חניכיים.
המומחה למחלות חניכיים הוא רופא שיניים כללי אשר השלים תקופת לימודים נוספת של כארבע שנים, תקופת ההתמחות, במוסד המוכר להתמחות. במהלך תקופה זו למד המומחה על מחלות החניכיים השונות וכן למד והתאמן בשימוש בטכניקות מגוונות לטיפול במחלות החניכיים, ניתוחי חניכיים והשתלות שיניים. בסיום תקופת ההתמחות עמד המומחה בבחינות ההתמחות הנערכות על ידי משרד הבריאות וקיבל תעודת מומחה.
הידעת? רק 10% מכלל רופאי השיניים בארץ הם מומחים בתחומי ההתמחות השונים המוכרים על ידי המדינה. מתוכם כ-10% הם מומחים למחלות חניכיים. שוב, לאחר שקראתי את שאלתך אני ממליץ שתפנה לבדיקה, אבחון וטיפול אצל מומחה למחלות חניכיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי, תודה רבה!
עידן05/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?