מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת חניכים,טיפול מיושן מידי?..מתן06/08/2010
שלום רב.
היתי אצל מספר רופאים בעקבות דלקת חניכים.
נאמר לי על ידי מספר רופאים שטיפול של ניתוח חניכים רגנרציה הינו טיפול מיושן מידי ולא עושים אותו כבר.
אני פשוט די חושש מהטיפול גם שהמחיר שלו די יקר בסביבות 10 אלף.
האם הטיפול הזה הינו טיפול שכבר לא עושים אותו ומה התחלופה לטיפול בדלקת חניכים חוץ מהקצאת שורשים?
ודבר נוסף נאמר לי הרופא שזה אולי גנטי.
האם כבר גורל השינים שלי נחרץ ?
מה עושים במצב שהדלקת חניכים הינה גנטית ?...
כי שום טיפול לא יעזור לטווח ארוך?...
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חניכיים,טיפול מיושן מידי?...
ד''ר ליביה יוסף07/08/2010קודם כול מאוד חשוב לבדוק אם הרופאים שנתנו לך יעוץ הם באמת מומחים למחלות חניכיים.
אני מבינה מדבריך שבכל זאת הציעו לך טיפול רגנרטיבי שמספר רופאים שללו אותו.
הידע ,והמיומנות לבצע ניתוח חניכיים רגנרטיבי-טיפול פריודונטלי קשורים באופן ישיר לתוצאה לטווח המיידי והרחוק של הטיפול. במיקרים רבים לרופא שיניים כללי אין לא בדרך כלל את המודעות או הידע ליעץ או להעריך את התוצאה ,מכאן החוסר אמון בתוצאה.
לגבי גנטיקה, טיפול נכון ותחזוקה שוטפת גורם לשמירת המשנן לאורך הרבה מאוד שנים לכן זה לא אומר שגורל השיניים שלך נחרץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכדי להוסיף על דברי עמיתתי למקצוע
ד״ר יעקב הורביץ08/08/2010בטיפול במחלה הפריודונטלית נהוג לנקוט בשלושה שלבים: שלב הטיפול בגורמים, שלב הטיפול בנזקים ולבסוף שלב התחזוקה והשמירה השוטפת. הטיפול הרגנרטיבי שייך לשלב השני. לכן חשוב לוודא שכל השלבים מבוצעים, שאם לא כן, התועלת המתקבלת יורדת באופן משמעותי. במקרה זה 1+1+1=5.
אבל לעומת זאת 1+1=0.5.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתן
מתן09/08/2010תודה רבה על התגובות האם ?.
האם טיפול של הקצאת שורשים בכל מספר חודשים יכול לטפל בצורה יעילה נגד דלקת חניכים?
איזה נוזל לשטיפת פה מומלץ מכדי לטפל בדלקת חניכים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתן
ד״ר יעקב הורביץ10/08/2010לשאלותיך:
1. לעיתים כן.
2. התמיסה הסטנדרטית- the gold standard- לטיפול בדלקת חניכיים היא תמיסה המכילה כלורהקסידין בריכוז של 0.1-0.2%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?