בעיות חניכיים בתחילת ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות חניכיים בתחילת ההריון
    שני
    16/08/2010

שלום,
    אז ככה..
    ביום חמישי בלילה התחילו כאבי גרון + חום לסירוגין
    ביום שישי בלילה החלו כאבי באיזור שן הבינה....
    בבוקר שבת גיליתי את ההפתעה.
    מלבד כאבי התופת של השן שבוקעת, החניכיים מסביבה לא מפסיקים לגדול ולהתנפח, כמעט לכסות את השן, והכאב עובר לשן שלפניה (גם החניכיים מסביבה נפוחים)
    הנפיחות עצומה קשה לי לדבר ולפתוח את הפה.
    רופאת משפחה לא מזהה דלקת בגרון
    רופא השיניים - מסר כי הוא אינו יכול לגעת באיזור כ"כ בגלל הדלקת, רק לשטוף במים מלח ולצחצח את האיזור הנפוח בעדינות.
    לגבי אנטיביוטיקה - לא יודע מה ניתן לרשום בשל ההריון הצעיר שגיליתי לפני כ10 ימים.

אני ממש לא יודעת כבר מה לעשות זה הולך ונעשה גרוע יותר, הכאבים משתקים אותי לחלוטין...

וההריון מקשה על המשך טיפול, וכך גם על נטילת משככי כאבים.

מה עושים?
    למי עוד אפשר לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות חניכיים

ד״ר יעקב הורביץ
    16/08/2010

בהצלחה! שן הבינה בתהליך בקיעה. גם כאבים עזים אינם טובים לאם לעתיד. פני למומחה לכירורגית פה ולסת. כדאי לשאול: 1. מה ניתן לעשות כדי להקל על הכאבים ללא אנטיביוטיקה או משככי כאבים חזקים. לעיתים אפשר לבצע טיפול כירורגי לניקוז כדי לשחרר לחץ ולהקל בכך על הכאב. אולי הפתרון הכי טוב הוא עקירה. 2. אם אין ברירה, איזו אנטיביוטיקה מתאימה במקרה שלך ואיזה משכך כאבים אפשר ליטול. מקובל להמליץ על פראצטמול ככמשכך כאבים בטוח.
    רפואה שלמה ובהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו