מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נסיגת חניכיים קשה- מה לעשותnoa20/08/2010
שלום,
אני בת 28, מתנדנדת לי שן קידמית בלסת התחתונה, הלכתי למכבידנט לבדיקה, אמרו שהשן לא מוחזקת ושאר השיניים שהן לא מתנדנדות בסכנה, אני צריכה לגשת למומחה בחניכיים.
כמובן שנכנסתי להיסטריה, כל רגע השן יכולה לפול, במרפאה לא נתנו לי פתרון מיידי, למקרה והיא נופלת, עשיתי צילום לכל הפה, ואגש גם לבדיקה במרפאה מדיקליניק ביום ראשון ( טיפול בלייזר)
האם יוכלו לבצע לי השתלה, האם יש פתרון מיידי לשן החסרה עד שאתחיל טיפול כלשהו, מה עם השתלה, כמה זמן יכול לעבור שאהיה בלי שן, האם מומלץ המרפאות שמטפלות בלייזר?, מה בערך העלויות? והאם אפשר לקבל המלצות?
מצטערת על התקפת השאלות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיגת חניכיים
ד״ר יעקב הורביץ20/08/2010לא צריך להיות בפאניקה או היסטריה. את סובלת ממחלת חניכיים. באשר להמלצות, כדי לטפל במחלה הזו אני ממליץ לך לפנות למומחה למחלות חניכיים. תוכלי למצוא את רשימת המומחים באזור מגורייך באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה ואוסיאואינטגרציה. גם בחלק ממרפאות מכבי דנט נמצא מומחה למחלות חניכיים אם כי לרוב במשרה חלקית. בד"כ תשומת הלב הניתנת במרפאה של המומחה למחלות חניכיים היא טובה יותר.
לכל הבעיות שלך יש פתרון אשר המומחה למחלות חניכיים יוכל להציע לך. באשר לטיפול בלייזר, מרבית המומחים למחלות חניכיים, אם לא כולם, אינם משתמשים בלייזר לטיפול במחלות חניכיים. למרבה הצער, עדיין לא קיימים מחקרים המראים שהלייזר הוא הטיפול העדיף במחלות חניכיים.
אני מציע לך לקרוא את מדור השאלות הנפוצות בפורום זה כדי לקבל מידע ראשוני על מחלות חניכיים.
רפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?