כאבים בחניכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחניכים
    סוזן
    30/08/2010

בעבר היתה לי דלקת חניכים קשה בצד שמאל ,למטה ולמעלה.עשו לי עקירות וניתוחי חניכים והדלקת עברה(בעיקר בזכות טיפולים טבעים).אך הרגישות והכאבים עדין קימים.ממה זה נובע?
    אני יציין שלמטה חסרה לי שן עקב העקירה ואף פעם לא השתלתי/שמתי גשר במקומה.הרופא בבדיקה האחרונה אומר שזה יכול להסביר את הכאבים אבל אין כבר מה לעשות כי הרווח הצטמצם ואי אפשר להשתיל שן .מה ניתן בכול זאת לעשות ומדוע גם כואב לי למעלה?
    שאלה נוספת-הוא ממליץ על ניקוי חניכים דחוף וזה מלווה בכאבים ודימום קשים.מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחניכים

הוספת תגובה

• כאבים בחניכיים

ד״ר יעקב הורביץ
    31/08/2010

הנזקים שגורמת מחלת החניכיים: נסיגת חניכיים וחשיפת שורשי השיניים, עלולים לגרום לרגישות וכאבים, בעיקר רגישות לקור ולפעמים גם לחום ולמגע. רגישות זו הולכת ופוחתת עם הזמן בטיפול ביתי נכון.
    המלצת הרופא על ניקוי חניכיים דחוף מצביעה על חשש למחלת חניכיים פעילה. במקרה זה פעל לפי המלצת הרופא או פנה לבדיקה, אבחון וטיפול אצל מומחה למחלות חניכיים. מידע נוסף על מחלת החניכיים והטיפול בה תוכל למצוא במדור השאלות הנפוצות שבפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

סוזן
    31/08/2010

הרופא(רופא שינים רגיל)אמר שהוא לא רואה דלקת חניכים.והרגישות לא באה לי בחום/קור/מגע אלא בכאבים ספונטנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

ד״ר יעקב הורביץ
    04/09/2010

כאבים ספונטניים מקורם בד"כ בבעיות בשיניים, לרוב עקב עששת (רקבון/חור בשן). אם רופא השיניים שלך לא מצא מוקדי עששת והכאבים במגמת ירידה והיעלמות, אין צורך לנקוט בפעולה. אבל אם הכאב ממשיך ומטריד, פנה לבדיקה נוספת אצל רופא שיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו