נסיגת חניכיים חמורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיגת חניכיים חמורה
    מ.ח
    01/09/2010

שלום רב .
    אני עוברת תהליך של יישור שיניים ויש לי נסיגת חניכיים .
    לא מזמן התחלתי את היישור אז הרופא חניכיים של המרפאה אמר לי להגיע אליו כל שלושה חודשים לביקורת .
    בצוני לדעת לפי ההסתכלות שלך במצב בתמונה , האם זוהי נסיגה חמורה? באיזו רמה ושלב היא נמצאת ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיגת חניכיים חמורה

הוספת תגובה

• נסיגת חניכיים חמורה

ד״ר יעקב הורביץ
    04/09/2010

אף שהתמונה אינה ממוקדת נראה שקיים חשש למצב דלקתי בכל החנייכים. בנוסף, בשן אחת קימת רצסיה עמוקה מאוד.
    במצב כזה כדאי לטפל בבעיות החניכיים לפני יישור השיניים. חשוב להתחיל בתרגול והדרכה לטכניקה נכונה של הברשה. פעולות אלו מבוצעות על ידי השינננית במרבית המרפאות. לאחר מכן אפשר לבצע מעקב אחר הרצסיה כמו שהמליץ רופא החניכיים, או, אף רצוי יותר, ניתוח להשתלת חניכיים וכיסוי של הרצסיה.  כדאי להתייעץ עם רופא החניכיים מה מוטב לעשות במקרה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לנסיגת חניכיים חמורה

מ.ח
    05/09/2010

תודה לך על התשובה המפורטת.
    רציתי להוסיף שאין לי בעיה בשאר החניכיים זה אולי נראה ככה בגלל התצלום.
    יש לי רק נסיגת חניכיים.
    הרופא חניכיים אמר שאפשר לבצע השתלה לפני וגם אחרי היישור שיניים.
    ומתי שאני מגיעה לביקורת אם הוא רואה החמררה אז לעצור את היישור שיניים ואז לטפל בבעיית החניכיים.
    אני ואימי אמרנו שאם נאבד את השן אז שנבצע השתלה של שן ,אבל הרופא אמר שזה מקום בעייתי לבצע בו השתלה בגלל שזה איזור צפוף.
    אני לא מאמינה שאי אפשר לבצע השתלת שיניים בגלל איזור צפוף אני בטוחה שאם הרכופא מספיק מומחה הוא יכול לבצע השתלה.
    האם אני צודקת ?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד״ר יעקב הורביץ
    05/09/2010

את טועה.
    צריך לשמור על השן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

מ.ח
    05/09/2010

תודה שוב על התשובה.
    אבל לא ענית לי על השאלה ..
    זה ברור שצריך לשמור על השן ואני שומרת עליה בכך שאני מצחצחת אותה עם מברשת מיוחדת ומשתמשת במי פה לחניכיים רגישות וילך כל שלושה חודשים לביקורת אצל רופא החניכיים .
    אבל במידה ואני יאבד את השן, אני לא יוכל לבצע השתלה במקום החסר?
    תודה שוב .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד״ר יעקב הורביץ
    05/09/2010

אם תאבדי את השן יתכן ותוכלי לבצע השתלה במקומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו