נסיגת חניכיים קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיגת חניכיים קשה
    אושרת
    14/09/2010

אני בת 63 ובשנים האחרונות חלה נסיגה בחניכיים עד כדי ניתוק הגשר מהחניכיים וחשיפת השורש של השן האחורית שתופשת את הגשר, אני אובדת עיצות ואיני יודעת לאן לפנות, מה עוד שאני גרה באילת והאפשרויות שעומדות לרשותי מעטות.
    אודה לך באם תנחיני ואם יש טיפול לדבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיגת חניכיים קשה

הוספת תגובה

• נסיגת חניכיים קשה

ד״ר יעקב הורביץ
    14/09/2010

התחילי בכך שתפני לבדיקה אצל רופא שיניים באילת. את רשימת רופאי השיניים באילת תוכלי למצוא באתר ההסתדרות לרפואת שיניים.
    בהצלחה ושנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיגת חניכיים קשה

ד''ר ליביה יוסף
    14/09/2010

לפי התיאור שלך מדובר על מקרה יחסית מורכב ,מאחר שלא מדובר על שיניים טביעות בלבד.
    לכן ממליצה לך לפנות למרפאה שיכולה לתת לך פיתרון של בדיקה וטיפול פריודונטלי(חניכיים)
    רפואה שלמה ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיגת חניכיים

צדוק
    21/09/2010

לאחר כאב שיניים פניתי לרופא שיניים הרופא בדק אותי ואמר שיש לי נסיגת חניכיים
    עם שן טוחנת שמעט מתנדנדת.
    רופא אחר אמר שיש לי מחלת חניכיים.
    שאלתי היא: האם טיפול של ניקוי אבן וטיפול באנטיביוטיקה יפתרו את הבעיה הנ"ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיגת חניכיים

ד״ר יעקב הורביץ
    22/09/2010

פנה למדור השאלות הנפוצות בפורום, שם תמצא מידע כללי על מחלת החניכיים והטיפול בה.
    קרוב לודאי שאתה סובל ממחלת חניכיים. מחלת החניכיים ניתנת לטיפול ממש כמו מחלות כרוניות רבות אחרות לדוגמא, סוכרת, מחלות לב כליליות. ניקוי אבן או, יותר במדויק, סילוק אבנית, הוא חלק חשוב בטיפול. לעיתים נעזרים גם בטיפול אנטיביוטי.
    רפואה שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו