מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נסיגת חניכיים קשהאושרת14/09/2010
אני בת 63 ובשנים האחרונות חלה נסיגה בחניכיים עד כדי ניתוק הגשר מהחניכיים וחשיפת השורש של השן האחורית שתופשת את הגשר, אני אובדת עיצות ואיני יודעת לאן לפנות, מה עוד שאני גרה באילת והאפשרויות שעומדות לרשותי מעטות.
אודה לך באם תנחיני ואם יש טיפול לדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיגת חניכיים קשה
ד״ר יעקב הורביץ14/09/2010התחילי בכך שתפני לבדיקה אצל רופא שיניים באילת. את רשימת רופאי השיניים באילת תוכלי למצוא באתר ההסתדרות לרפואת שיניים.
בהצלחה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיגת חניכיים קשה
ד''ר ליביה יוסף14/09/2010לפי התיאור שלך מדובר על מקרה יחסית מורכב ,מאחר שלא מדובר על שיניים טביעות בלבד.
לכן ממליצה לך לפנות למרפאה שיכולה לתת לך פיתרון של בדיקה וטיפול פריודונטלי(חניכיים)
רפואה שלמה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיגת חניכיים
צדוק21/09/2010לאחר כאב שיניים פניתי לרופא שיניים הרופא בדק אותי ואמר שיש לי נסיגת חניכיים
עם שן טוחנת שמעט מתנדנדת.
רופא אחר אמר שיש לי מחלת חניכיים.
שאלתי היא: האם טיפול של ניקוי אבן וטיפול באנטיביוטיקה יפתרו את הבעיה הנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיגת חניכיים
ד״ר יעקב הורביץ22/09/2010פנה למדור השאלות הנפוצות בפורום, שם תמצא מידע כללי על מחלת החניכיים והטיפול בה.
קרוב לודאי שאתה סובל ממחלת חניכיים. מחלת החניכיים ניתנת לטיפול ממש כמו מחלות כרוניות רבות אחרות לדוגמא, סוכרת, מחלות לב כליליות. ניקוי אבן או, יותר במדויק, סילוק אבנית, הוא חלק חשוב בטיפול. לעיתים נעזרים גם בטיפול אנטיביוטי.
רפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?