ביררתי בטלפון האם הרופא מומחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביררתי בטלפון האם הרופא מומחה
    רוני
    29/09/2010

החניכים מבצע בעצמו הקצאה ונאמר לי שכן. כשהגעתי לבדיקה הרופא אמר שהשיננית מבצעת את כל ההקצאות ולאחר שבוע הוא עובר על כל ההקצאות בעצמו ומתקן את הדרוש. שילמתי לו על ייעוץ שבכלל לא רציתי כי באתי בגלל בעיה נקודתית בחניכיים ויצאתי בהלם שעליי לעבור כל הקצאה פעמיים היינו פעמיים הרדמות בשל שיטת עבודה שלא נראית לי. בעבר הלכתי לרופא שהוא בעצמו מבצע הקצאה ללא שיננית,שאלתי: האם הרופא לא אמור להחזיר לי חלק מהכסף לייעוץ לאחר שבעצם הוליכו אותי שולל?
    אם הייתי יודעת ששיננית מבצעת הקצאה לא היתי מגיעה וגם האם נהוג ששיננית צבצע הקצאה ורופא מומחה יעבור על ההצאה בשנית?
    שאלה שניה: שמעתי על מכשיר לניקוי חניכיים שיננוע איתו מנקים כל יום את הפה והוא מתחזק את הפה בין הביקורים אצל השיננית ועוזר מאוד במקרה של מניעת בעיות חניכיים האם אפשר לקבל משוב על מכשיר זה. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד״ר יעקב הורביץ
    29/09/2010

המומחה למחלות חניכיים נעזר בשיננית לביצוע הקצעת השורשים.
    קיימים מכשירים חשמלייים לניקוי השיניים, דוגמת מברשות שיניים חשמליות, בנוסף למכשירים לא חשמליים. הכי חשוב לדעת להשתמש בהם נכון. במרפאת המומחה למחלות חניכיים תוכלי לקבל הדרכה כיצד להשתמש בהם.
    חג שמח ורפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו