נושם מהפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נושם מהפה
    לואי
    03/10/2010

אני נושם מהפה מאז שאני מכיר את עצמי, יש לי דימומים קבועים , בעיקר בבוקר

עד כמה הנשימה מהפה קשורה לדימומים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נושם מהפה

הוספת תגובה

• נשימת פה

ד״ר יעקב הורביץ
    03/10/2010

נשימת פה מביאה ליובש פה, בעיקר בבוקר. מקובל שאצל הנושמים מהפה קיים סיכוי גבוה יותר למצב דלקתי בחניכיים אולם יש לזכור: דלקת החניכיים היא תגובת החניכיים לחיידקים והיובש מגביר את המצב הדלקתי. אפשר לטפל בדלקת החניכיים ממנה אתה סובל על ידי ניקוי השיניים וקבלת תדרוך ולימוד איך לנקות את השיניים. זה יעזור להפחת הדימומים ואף להפסקתם. לשם כך פנה לבדיקה, אבחון וטיפול אצל מומחה למחלות חניכיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי להוסיף...

לואי
    04/10/2010

אני קם בבוקר עם דם רק בשתי השיניים הקידמיות , שני השיניים האלה הם כתרים, אין לי אפשרות להכניס ביניהם חוט דנטלי ולכן הדימום כנראה , אילו אמצעי ניקוי מומלצים למצבים אלה, תודה מראש על תשובתך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי להוסיף... - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    04/10/2010

נסה להשתמש בחוט דנטלי אותו תשחיל בין שתי השיניים באמצעות floss threader
    או בחוט דנטלי מסוג super floss

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו