סובלת מדלקות שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת מדלקות שיניים
    ריקי
    03/11/2010

שלום רב אני סובלת מדלקות שינים , יש לי 4 כתרים בפה מקדימה וכול הזמן ישנם דלקות שיניים אני מצחצחת שינים שטיפת פה חוט דנטלי בקיצור עושה הכול כמו שצריך האם ניתן לעשות איזה ניתוחון או משהו כזה כדי לסיים את הדלקת החוזרת ונשנית כול הזמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת מדלקות שיניים

הוספת תגובה

• סובלת מדלקות שיניים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    04/11/2010

דלקת חניכיים מסביב לכתרים לקויים הינה דבר שכיח. לעיתים אפשר ללמוד כיצד לנקות את השיניים והכתרים בצורה נכונה כדי לסלק ביעילות את רובד החיידקים משולי הכתרים. קיימים מקרים בהם קיים קושי מכאני להגיע לשולי הכתרים. במקרים אלו מומלץ לשקול החלפת הכתרים. בהתחלה מכינים כתרים זמניים. אחרי שהחניכיים מבריאים אפשר להתקין כתרים קבועים. לעיתים יש צורך לבצע גם ניתוח כדי לתקן את מתאר החניכיים לפני ביצוע הכתרים החדשים. בכל אופן, טיפול כזה רצוי לבצע בשיתוף פעולה בין המומחה למחלות חניכיים לבין רופא השיניים המבצע את הכתרים. ברוב המקרים הרופא המכין את הכתרים הינו רופא שיניים כללי, מומחה למחלות חניכיים או מומחה לשיקום הפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו