עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    בעילום שם7
    12/11/2010

אין לי שן טוחנת בלסת עליונה מימין, בצמוד לשן שאיננה , עברתי טיפול שורש והקצה של השן ממש ממש צמוד לשן שישנה ,בין האיזור הזה להיכן שאין שן ,יש נקודה ספציפית מאוד שכואבת,ששורפת , הרופא שיניים לא מצא כלום בשן, כן יש לי דלקת חניכיים קלה כרונית (כתוצאה מקרוהן). השאלה שלי היא לגבי הנקודה הספציפית שכואבת לי כבר יותר משנה, האם זו יכולה להיות דלקת חניכיים מוגברת נקודתית?
    האם כאבי חניכיים גורמים לכאבים כאלה עזייםם??! בצורה שהיא ממש ממש נקודתית??
    אלה כאבים שבאים והולכים. כבר יותר משנה ככה. אני חושבת שאולי בכלל יש לי משהו בשן והרופאים לא עולים על זה..

בנוסף יש לי בשן אחרת איזור שהייתה בו חשיפת צוואר שן ועשו לי בו סתימה , למרות זאת עדיין האיזור נורא כואב, גם כאן זה עניין תקופתי , השאלה היא מה אפשר לעשות בנידון , ואם בכלל? הסתימה פתרה לי רק את עניין הרגישות לקור..
    אודה לתשובו.. סופ'ש מעולה שיהיה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    14/11/2010

בקשר לבעייה הראשונה- נראה שמדובר בבעייה בשורש השן. מומלץ לפנות לבדיקה אצל מומחה לטיפולי שורש כדי לברר האם נותר איזור דלקתי בקצה חוד השורש הקרוב לשן הסמוכה.
    בקשר לבעייה השנייה- נסי להבריש היטב את האזור. אם זה לא יעזור, יתכן ותצטרכי להיבדק על ידי רופא שיניים או על ידי מומחה למחלות חניכיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו