כאבים בחניכיים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחניכיים...
    נ
    18/11/2010

כמה שאלות,

אני בן 30. סובל תקופה לא קצרה מכאבים חזקים בפה/לסת.
    כאבים שעל ידי מספר רופאים לא נמצא להם מקור דנטלי.

הכאבים לפעמים בחניכים או בלסת.
    מבדיקה קצרצרה של פריודנט + רופאי שיניים - אמרו לי שהמקום לא מודלק , כי הוא לא אדום.

האם יש עוד אילושהם מחלות חניכיים , שלכאורה מראה החניכיים בריא - אבל קיים איזהשהוא זיהום, או כל דבר אחר ? בדיקות יותר מעמיקות מסתם ראייה בעין בלתי מזויינת ?

שאלה נוספת ברשותכם,
    האם ניתן לראות שינוי במבנה הלסת בצילום MRI ? האם MRI (שלחו אותי לעשות) יכול להראות משהו בחניכיים ? או בעצם הלסת למשל ?

תודה רבה מראש על התשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחניכיים...

הוספת תגובה

• כאבים בחניכיים... - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    18/11/2010

אם מראה החניכיים בריא אבל קיים זיהום בלתי נראה או דבר אחר בלתי נראה הגורם לכאבים שלך צריך לבצע בדיקות מעמיקות יותר. MRI מראה שינויים ברקמות הרכות. לבירור מצב הרקמות הקשות- העצמות, צריך לבצע בד"כ צילום על ידי קרינת רנטגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם קרינת רנטגן - משמעו

נ
    21/11/2010

צילום CT או פנורמי ?

כי את זה ביצעתי (וכמובן - הכל תקין. והחולה סובל. מאוד).

האם מבחינת חיידקים -זיהומים פטריות חריגות או כל דבר שלא עולה בדעתי - יש בדיקות שאפשר לבצע ?

תודה על המענה הקודם,
    ומראש על התשובה הנ"ל

תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם קרינת רנטגן - משמעו - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    21/11/2010

לא ניתן להשיב לך תשובה טובה יותר ללא בדיקה קלינית. אני ממליץ לך לפנות לבדיקה אצל מומחה לרפואת הפה. באתר ההסתדרות לרפואת שיניים תוכל למצוא את רשימת המומחים לרפואת הפה בארץ.
    רפואה שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו