כאבים בחניכיים - עזרה נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחניכיים - עזרה נוספת
    נ
    24/11/2010

לד"ר שלום,

כתבתי כאן למטה, אם אפשר שאלת המשך-

אני בן 33 , חצי שנה עם כאבי שיניים מטורפים שהרגישו לי לרוב כמו כאבים בחניכיים יותר מאשר בשיניים - שהחלו יומיים לאחר טיפול שיניים בשן 37.
    לא אלאה בסיפור , הייתי אצל כל סוגי הרופאים (נוירולוגים, מומחי טיפול שורש, שיקום פה , רפואת פה, כירורגי פה ולסת ועוד) - מדובר היה בכאבים שנדרשתי למשככי כאבים על בסיס יומי.
    מבחינת צילומים עשיתי הכל - CT, MRI.

בימים האחרונים הכאב מעט שכך (אני כרגע עם אלטרולט וליריקה) - ולכן אני יכול לכתוב בצורה רגועה יותר.

השאלה שלי היא כזאת,

הכאב שלי אומנם בצד שמאל הוא מפושט לכמה מקומות (די קבועים), אבל באופן קבוע , יש נקודה מסויימת בחניכיים ליד שן 37 שרק נגיעה בה , במכשיר החד של הרופא, יכולה להשאיר לי כאב גם שעות אחרי זה. זה נראה כמעט בבדיקה של כל רופא. (אני כמובן כבר כמעט שלושה חודשים לא לועס בצד שמאל כלום).

השאלה היא מה המשמעות ? לא רואים דלקת חיצונית בחנייכים.. אבל משהו בחניכיים מגרה את המקום אולי . כל נגיעה בנקודה מסויימת - משאירה כאב שעות אח"כ. חלק דיברו על דחיסת מזון וקצת כיס חניכיים - אם כי אף רופא לא אמר לי בודאות כי זה מה שגורם לכאב .. אחרת מזמן הייתי רץ לחשוב על איזה ניקוי חניכיים וכו'...

האם יש סיכוי שטיפול כמו הקצעת שורשים שקראתי עליו, או טיפולים לניקוי כיס חניכיים - יכולים ולו בסיכוי כלשהו לסייע ?
    אשמח לעזרה, ואם זה בתחום טיפולך אשמח ליצור קשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בחניכיים - עזרה נוספת - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    24/11/2010

אם בימים האחרונים התחלת ליטול תרופות והכאב פחת כדאי להמתין תקופה נוספת ולפנות לביקורת אצל הרופא שרשם את הטיפול התרופתי. למיטב ידיעתי את התרופות מהסוג שציינת צריך ליטול כמה שבועות ואף כמה חודשים לפני שמעריכים את השפעתן. בנוסף, קיים גם סיכוי שטיפול חניכיים יעזור בפתרון הבעייה, כפוף לבדיקה קלינית כמובן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו