שלום בקשר לשיניים , חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום בקשר לשיניים , חניכיים
    נתן
    19/12/2010

לפני כמה זמן שמעתי מאנשים על נסיגת חניכיים
    והתחלתי להלחץ אולי חס וחלילה גם לי יש...החניכיים שלי אדומות וכשאני מצחצח הוא מדמם אני יודע שזה דלקת חניכיים אך בזמן האחרון מטריד אותי עוד עניין
    כשאני נוגע בשיניים (רק קדמיות מעלה ולמטה) הם זזות קצת.. אני מרגיש את זה ואני נבהל! ויש לי ריח פה רע . הקטע פה מה זה ואיך... אני צעיר (בן 19) . עוד חודשיים בערך אני אמור להתגייס . עכשיו אם אני יטפל בזה אני משער שיהיה לזה סכום גבוהה..שעוד חודשים שאני יתגייס זה יהיה בחינם . חוץ מזה שיש לי פחד ללכת לטפל בזה(בגלל ששמעתי על עקירות לא עלינו).
    אז איך אני אמור לטפל בנתיים?ומה אני אמור לעשות?
    האם יש משחת שיניים ומי פה מיוחדת שאוכל לקנות בשביל לפחות לעצור?
    הוספתי תמונה בכדאי שתראו על מה מדובר...

בתודה מראש
    נתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום בקשר לשיניים , חניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    19/12/2010

ריח פה, חניכיים אדומות ומדממות, תזוזת שיניים, כל אלו הם סימנים למחלת חניכיים. במדור השאלות הנפוצות תוכל לקרוא על מחלת החניכיים והטיפול בה.
    מומלץ שתפנה לטיפול כבר עכשיו. כדאי להתחיל בטיפול ולא לדחות את התחלת הטיפול עד לגיוס. עלות הטיפול הראשוני איננה גבוהה בדרך כלל.
    רפואה שלמה וגיוס קל ונעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל ....

נתן
    19/12/2010

אבל מה המצב שלי?
    הוא חמור ? או שזה התחלה? ומה יכול להיות ?

בתודה
    נתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל .... - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    19/12/2010

תשובה מפורטת יותר ניתן לקבל רק לאחר בדיקה קלינית. עם זאת, תלונך כוללת דימומים, ריח פה, ניידות שיניים. כל אלו יחד מעידים על מצב חניכיים חמור. אבל הכל יחסי. לא מתים מזה באופן שגרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נתן

מוטי כלפה
    22/12/2010

בס"ד

שלום נתן,

שימוש בטכניקה הקרוייה " Oral Irrigation " (ניקוי ושטיפת החניכייםוהשיניים ע"י התזת סילון מים ממוקד ) יכולה לסייע לך רבות בריפוי דלקות חניכיים ובריקון כיסי חניכיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו