דלקות חניכיים בשתל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות חניכיים בשתל
    חזי
    10/02/2011

שלום

שן 38 עקרתי מזמן, בשן 37 בוצע טיפול שורש וכתר, היו לי דלקות חניכיים חוזרות ונשנות מתחת לשן 37.
    המליצו לי לעקור את שן 37 ולהרכיב במקומה שתל מבנה וכתר, התחלתי בתהליך לפני 3 חודשים.
    אני היום ללא שיניים 37,38 ולא נורא לי בחסרונם.

קראתי מאמרים ושמעתי בתוכנית רדיו כי בעית דלקת החניכיים בשתל קשה הרבה יותר מאשר בשן רגילה ועדיין לא מצאו פתרון טוב לבעיה.

1. האם שווה הסיכון בהרכבת השתל.
    2. האם יש סיכון לפגיעה במבנה הלסתות/הפה או השלכה שלילית על שאר השיניים אם אשאר ללא שיניים 37, 38

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות חניכיים בשתל

הוספת תגובה

• דלקות חניכיים בשתל - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    10/02/2011

באופן כללי הסיכון בהרכבת שתל נמוך. לכן, שתלים מהווים פתרון מצויין להשלמת שיניים חסרות.
    עם זאת, יש לבחון כל מקרה לגופו. אכן, דלקת בחניכיים מסביב לשתלים קשה הרבה יותר לטיפול מאשר מסביב לשיניים. במקרה שלך, חוסר השיניים 37, 38 אינו מפריע לך ולכן אולי תוכל להסתדר ללא שתלים ולנטר את המצב לגילוי מוקדם חו"ח של פגיעה או השלכה שלילית על הלסתות כתוצאה מחוסר השיניים.  

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו