כתרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתרים
    בטי
    13/02/2011

שאלה כללית
    אני סובלת מנסיגת חניכיים .צריכה להרכיב תותבת חלקית בלסת תחתונה .הרופא ממליץ שהשיניים שתהיינה צמודות לתותבת כדאי לעשות עליהן כתרים.האם כתרים מאפשרים אחזקה טובה של הגיינה האם כדאי להרכיב כתרים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתרים

הוספת תגובה

• כתרים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    14/02/2011

התשובה לשאלה שלך תלויה במאפייני התותבת. לפעמים צריך לבצע כתרים על השיניים המאחזות הצמודות לתותבת כדי לבצע תותבת טובה. אחזקה טובה, הגיינה טובה יכולה להתאפשר כשהכתרים עשויים כמו שצריך, עם התאמה טובה של הכתר לשן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיגת חניכיים

ריקי
    10/03/2011

אני סובלת מנסיגת חניכיים לפני 9 שנים עברתי ניתוחי חניכיים ,הבעייה לא נפטרה.

היום אני צריכה לחדש כתרים ונאמר לי שעלי קודם לטפל בחניכיים לפני שיקום הפה.

מה עלי לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיגת חניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    10/03/2011

עליך לטפל בחניכיים לפני שיקום הפה.
    נסיגת חניכיים היא תוצאה של מחלת חניכיים. הטיפול במחלת החניכיים כולל שינויים התנהגותיים באופן השמירה על הגיינת השיניים והפה ולעיתים גם ניתוחי חניכיים. לכן אני ממליץ שתפני לבדיקה, אבחון וטיפול אצל מומחה למחלות חניכיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו