שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דניאל
    16/12/2007

מה זה כיסים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מה זה כיסים

ד״ר יעקב הורביץ
    17/12/2007

החיבור בין השן לחניכיים אינו מצוי בגבול הנראה לעין בין החניכיים לבין השיניים אלא מעט מתחתיו. במצב תקין מצוי החיבור במרחק שבין 1-3 מ"מ מתחת לגבול החניכיים. מחלת החניכיים מתבטאת בין השאר בכך שהחיבור נסוג וכך נוצרים כיסים שעומקם מעל 3 מ"מ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי חניכיים

מירי
    29/12/2007

תגובה שלי לבעיות חניכיים נכנסה בטעות להודעה אחרת.
    בכל אופן אפשר לקרוא את התגובה שנמצאת מעלה.
    אחזור על התגובה.
    החלפת משחת השיניים ומי הפה למוצרים נקיים ללא חומרים כמו SLS פרופילין גליקול אפשר לקרוא על החומרים האלה באינט ובמקרים של בעיות חניכיים קשות מומלץ לקחת תוסף של Q10 כמובן
    שלוקחים תוסף תזונה לאחר יעוץ ובדיקות דם אצל מטפל נטרופת.
    התוצאות טובות מאוד ,רופאי השיניים לצערי הרב לא מודעים לכל החומרים הנמצאים במשחות השיניים הרגילות .תשאל רופא שיניים אם הוא יודע מה זה SLS כמובן לאחר שתקרא אתה על החומרים .אני יכולה להמליץ על החומרים שאני עברתי אליהם תפנה אלי באופן אישי למייל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו