נסיגת חניכיים- טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיגת חניכיים- טיפול
    יניב
    22/02/2011

שלום,
    לאחרונה קיבלתי ייעוץ בנושא נסיגת החניכיים שלי.יש לי נסיגה באחת השיניים התחתונות מקדימה.
    השאלה הראשונה שאני מעוניין לשאול היא האם זה הגיוני\נהוג לתת חוות דעת בנושא כזה ללא צילום של השיניים? המומחה אמר שיש לבצע תהליך כירורגי אך רק מבדיקת השיניים פיזית.
    האם זה נהוג?
    בנוסף, הבנתי שמדובר בתהליך של 2 מפגשים.המפגש הראשון הינו מעין הכנה והמפגש השני הינו לקיחת דגימה של החך והשתלתו במקום המצריך זאת.האם מדובר בתהליך שמלווה בהמון כאבים? אינני יודע למה לצפות.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיגת חניכיים- טיפול

הוספת תגובה

• נסיגת חניכיים- טיפול - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    23/02/2011

מומלץ כמובן לקבל הסברים נוספים אצל הרופא המטפל.
    באופן כללי מדובר ככל הנראה בהשתלת חניכיים המבוצעת על ידי נטילת שתל מאיזור החיך והשתלתו באזור השן הקדמית היכן שחלה נסיגת החניכיים.
    בד"כ נהוג להוסיף לבדיקה הקלינית גם בדיקת צילום רנטגן של האזור הבעייתי. עם זאת, יתכן והמצב נראה תקין קלינית ולכן המומחה חשב שהחשיפה לקרני רנטגן מיותרת.
    כמו כל ניתוח חניכיים, גם ניתוח זה מבוצע בהרדמה מקומית. עם חלוף השפעת ההרדמה מופיעים כאבים קלים עד בינוניים אשר ניתן להתגבר עליהם ע"י נטילת משככי כאבים. 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו