קיו 10

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיו 10
    אני
    23/02/2011

שלום, יש לי דלקת בחניכיים, סבלתי מכך בעברי, לפני כמה חודשים הלכתי 4 פעמים לניקוי שיניים יסודי וכואב, מאז הכל היה בסדר אך עדיין יש כיסים גדולים בחלק מהשיניים, חלקן גם לא מרגישות ככ חזקות... עכשיו חזרה הדלקת, אולי מתקופה לחוצה, אני מנקה את השיניים בציחצוח וחוט כל יום עם שטיפות אנטיבקטריליות, יש לי גם DENTURE לשן מקדימה, וכרגע ממש קשה לי לשים אותו בגלל הדלקת, כרגע אין לי כסף לעשות את הטיפול הרציני עליי לעשות, ואני מנסה להימנע מאנטיביוטיקה - גם כך היא לא תמיד עזרה, יש לציין שאני בת 28, לא נוטלת שום תרופה אחרת, לאחרונה גם הפסקתי לעשן, רציתי לדעת מה דעתכם על קיו10 לדלקת, כרגע הדלקת היא בשן אחת אך אני יודעת שכל החניכיים שלי צריכות עזרה... רכשתי קפסולות 30מ"ג, ואומגה 3 לספיגה יותר טובה ( אחרי תחקיר מעמיק באינטרנט) האם זה יכול לעזור לי בתקופה זו? מה המינון המומלץ?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיו 10

הוספת תגובה

• קיו 10 - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    23/02/2011

אין לי מידע על המינון המומלץ ל-Q10. נסי את המינון המומלץ על האריזה.
    רפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו