כאב בעקבות שן בינה פוצעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בעקבות שן בינה פוצעת
    אבי
    06/04/2011

שלום רב.
    יש לי בלוטת לימפה תת ליסטית מוגדלת תגובתית (לאחר אולטרה וניקור) במשך כבר שנים.
    רבות.
    ניסיתי לברר למה היא מוגדלת בכמה תחומים . לאחר בירור רופא שינים מסתבר שהשיני בינה שלי נחמדות אך אין להם מקום בפה והם פוצעות את החניכיים(הם באלכסון ובלי מקום אך לא כלואות), עקרתי שן אחת תחתונה לפני כחצי שנה ולא חשתי הבדל בכאב שהיה באיזור מסביב לשן. חזרתי לרופא לפני כשבועיים וגם העליונה נעקרה כי גם היא פצעה את הפה והחניכיים בפנים.
    אני שבועיים לאחר העקירה. המקום שממנו נעקרה השם(החור עצמו) כבר לא כואב.
    אך כל איזור שליד שכאב עוד לפני שהשיניים נעקרו (האיזור שכביכול אותו השיני בינה שיפשפו ופצעו) עדיין כואב ולא חל שיפור.
    האם הדבר אומר שלא שיני הבינה הם אלו שגרמו לכאב מסביב? כמה זמן אמור כאב כזה בחניכיים שנגרם עקב פציעה/שריטה של שן הבינה לעבור? אולי אני סתם פזיז וזה יעבור?
    כמה זמן עליי לחכות שזה יעבור בשביל לדעת האם זה כאב שנובע ממשהו אחר ?
    בינתיים עברו שבועיים מאז העקירה של השן העליונה אך הכאב מסביב לא עבר(החור שבו הייתה השן כבר לא כואב.רק האיזור שנפצע)
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בעקבות שן בינה פוצעת

הוספת תגובה

• כאב בעקבות שן בינה פוצעת - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    06/04/2011

אמנם הריפוי הראשוני מתרחש תוך כשבוע אבל תקופת ההחלמה המקובלת אחרי עקירת שיני בינה נמשכת כשישה שבועות. לכן, אם לאחר תקופה זו עדיין יש לך כאבים/מחושים/ בעיות מטרידות באזור, אני ממליץ שתפנה לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו