מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבל של 3 שבועות מדלקת חניכייםליה16/04/2011
היי
אני בת 27, ולפני 3 שבועות עברתי טיפול הורדת אבן רגיל אצל שיננית שהודיעה לי בחינניות שיש לי דלקת חמורה בחניכיים. מאותו יום אני פשוט סובלת כאבים בשתייה, אכילה ובעיקר בצחצוח. הטיפול שהיא נתנה לי היה- צחצוח בפרודונטקס, ניקוי בקיסמים ושטיפת פה במי מלח. טיפלתי כמו שהיא המליצה במשך שבוע, אבל מרוב הכאב פניתי לרופא שיניים שנתן לי אנטיביוטיקה בשם מוקסיוויט למשך שבוע והחליף לי את שטיפת המלח בקורסודיל. הטיפול לא עזר כלל, אז שבוע לאחר מכן פניתי לרופא נוסף שנתן לי למרוח 3 פעמים ביום את האורקורט e. מאז יש שיפור קטן מאוד, ואני עדיין סובלת. אני חושבת שקיבלתי טיפול שגוי מלכתחילה, ואני לא יודעת למי לפנות- רופא לפה ולסת? רופא שיניים? מיון? בבקשה תעזרו לי.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבל של 3 שבועות מדלקת חניכיים - תגובה
ד״ר יעקב הורביץ16/04/2011אני משער שאם השיננית מצאה דלקת חניכיים חמורה ולאחר הורדת האבן את סובלת מכאבים כל כך חמורים כנראה שבאמת יש לך דלקת חניכיים חמורה. לא זו בלבד אלא שהכאבים האלו כנראה הופיעו בגלל שילוב של אבנית רבה ונסיגת חניכיים מתקדמת. סילוק האבנית הביא לחשיפת שורשי השיניים שקודם היו "מוגנים" על ידי האבנית ולכאבים חזקים בצחצוח.
האדם המתאים לבדוק אותך ולהציע טיפול הוא מומחה למחלות חניכיים.
פני ללא דיחוי לקבלת בדיקה, אבחון וטיפול. בנתיים הברישי את שיניים ביסודיות ככל שאת יכולה. נסי להשתמש במשחת שיניים אלמקס לשיניים רגישות או במשחת שיניים סנסודיין לשיניים רגישות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
ליה18/04/2011תודה רבה רבה,אם זו לא חוצפה אשמח לקבל הכוונה/ המלצה לרופא כזה בתל אביב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה - תגובה
ד״ר יעקב הורביץ18/04/2011בשל חוסר אובייקטיביות ובגלל הנחיות הפורטל לא אוכל להיענות לבקשתך. תוכלי להיעזר באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה ואוסיאואינטגרציה ובאתר ההסתדרות לרפואת שיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?