אפטות בפה גדולות מרובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפטות בפה גדולות מרובות
    עדי ד
    02/05/2011

יש לי אפטות כבר יותר מ10 שנים, אך ב3.5 שנים האחרונות ישנה התפרצות של אפטות גדולות מאד, מס' רב ביחד וכואבות במיוחד. באותה התקופה גם ירדתי 12 ק"ג במשקלי בתוך 1/2 שנה. כעת אובחן אצלי צליאק, אך גם לאחר דיאטה נטולת גלוטן האפטות ממשיכות ללא שום הטבה וגורמות לי סבל רב. האם יש טעם לקחת ביופסיה מאחת האפטות?
    אציין שבדיקות הדם שלי תקינות(אני נוטלת B12) מלבד ספירה לבנה מעט נמוכה.
    תודה
    עדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפטות בפה גדולות מרובות

הוספת תגובה

• חלב עיזים

מוסטפא סבע
    04/08/2011

מתוך ניסיון . אני סובל מאפטות יותר משנה, עשיתי את כל הבדיקות דם , משטח פה , משטח פצע , ביופסיה . הכל תקין .
    ניסית מעל 20 סוג של תרופות ושחאות ללא שום שיפור .
    סבלתי עד יום שהמצב החמיר ואושפזתי בבית החולים , לא יכולי לאכול כלום .
    המליצו עלי האנשים הזכנים בחלב העיזים . זה היה מצחיק , לא האמנתי אבל מתוך יאוש רציתי לנשות .
    לא תאמיני שמאז ששתיתי חלב עיזים . 50% לאחר שעתיים ושיפור של 80% יום אחרי .
    לאחר השיפור עכשב חושבים לשחרר אותי מבית החולים .
    אבל חשוב להגיד שסבתה אמרה שצריך לקבל חלב העיזים ישר מעטיני העז. ואם לא האפטות תחזור . זה אכן נשמע מגוחך אבל אני הולך לעשות את זה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיתי חלב עיזים מהעז - לא עזר

עדי ד
    04/08/2011

אבל כנראה שגיליתי את הסיבה לאפתות - צליאק!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפטות בפה גדולות מרובות - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    02/05/2011

לא, אין טעם לקחת ביופסיה.
    למידע נוסף על אפטות:
    [a href='http://www.beok.co.il/Category/Article/4762/10%2bעובדות%2bעל%2bאפטה' id='link']http://www.beok.co.il/Category/Article/4762/10%2bעובדות%2bעל%2bאפטה[/a]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו