בעיית חניכיים, לאחר ביקור שיננית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית חניכיים, לאחר ביקור שיננית.
    עידן
    10/05/2011

שלום רב

הייתי לפני כמה ימים אצל השיננית, היא ביצעה ניקוי וירד לי המון דם. אני סובל כרוני מחניכיים אדומות ונפוחות, אני מצחצח 3 פעמים ביום, ליסטרין בוקר וערב, חוט דנטלי, לא שותה מוגז.

לאחר הניקוי היא אמרה לי לצחצח חזק שיניים ספציפיות ששם יש משולשים דלקתיים בכדי שיצטמצמו, אך לאחר עיון באינטרנט בכל מקום כתוב לצחצח בעדינות.

מה עליי לעשות ? לצחצח חזק ? לצחצח בעדינות ?
    ולאחר הניקוי המצב ב 2 שיניים מחמיר, כאשר אני מצחצח נשאר סימן ממש אדום למשך שעה לערך. כאשר שאר החניכיים ורודות ונראות במצב תקין.
    איך אפשר לטפל בבעיה מהר יותר ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאחר קריאה נוספת

עידן
    10/05/2011

קראתי על כיסי חניכיים, וכאשר אני מעביר קיסם או חוט דנטלי הוא נכנס למרווח בלתי נראה מאחורי החניכיים.
    האם יש לי כיסי חניכיים ? השיננית לא אמרה שום מילה לגבי זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית חניכיים, לאחר ביקור שיננית. - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    11/05/2011

ההמלצה היא להבריש שיניים בעדינות, לא חזק, ולהשתמש בחוט דנטלי או קיסמים דנטליים לניקוי האזורים הבלתי נגישים לסיבי מברשת השיניים.
    כדי לקבל אבחון מלא של בעייתך מומלץ שתפנה לרופא השיניים שלך או אפילו לרופא מומחה למחלות חניכיים. ודאי שאם אתה סובל באופן כרוני מחניכיים אדומות ונפוחות והטיפול אצל השיננית הביא להטבה אך לא לריפוי מלא, מומלץ להשלים את הטיפול בהתאם להנחיות המומחה למחלות חניכיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיננית

עידן
    11/05/2011

מומלץ להתייעץ עם השיננית לגבי הרופא חניכיים ? או פשוט לגשת על דעת עצמי ?
    הבוקר קמתי ולא היה דימום בצחצוח ארוך.

ושאלה נוספת, איזה שטיפת פה מומלצת לסובלים מדלקות חניכיים כרוניות ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיננית - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    11/05/2011

בנושא רופא החניכיים פעל לפי הבנתך.
    השטיפות המומלצות לסובלים מדלקות חניכיים כרוניות הן שטיפות המכילות כלורהקסידין וגם שטיפות המכילות פלואוריד בדילי (STANNOUS FLUORIDE).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו