יש טיפול אפקטיבי לפריודונטיטיס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש טיפול אפקטיבי לפריודונטיטיס?
    רגינה
    11/05/2011

שלום השאלה שלי אם אני באה לרופה פריודונט עם מחלת חניכיים כמו פריודונטיטיס איזה טיפולים אני אוכל לקבל?איזה טיפולים קיימים היום לבעייה הזאת?(חוץ מניקוי אבן)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש טיפול אפקטיבי לפריודונטיטיס? - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    15/05/2011

מידע נוסף בנושא מחלות חניכיים והטיפול בהן אפשר למצוא במדור השאלות הנפוצות.
    באופן כללי הטיפול המלא במחלות חניכיים הוא טיפול אינטגרטיבי הכולל שינוי התנהגותי באופן ניקוי השיניים היומיומי, סילוק האבנית ולפעמים גם ניתוחי חניכיים. 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול אפקטיבי בבעיות חניכיים

רגינה
    20/05/2011

ד''ר יעקב הורביץ,תודה לך על תגובה
    הבעיה אצלי כבר יותר מ5 שנים (עכשיו אני בת 26)
    במהלך השנים האלה פניתי למומחים ודבר ראשון שעשיתי קודם כל זה באמת שינוי
    באופן ניקוי השיניים...זה לא עוזר,קבוע כל 3 חודשים אני מנקה אבנית....זה לא עוזר
    רק עם הזמן אני רואה ששטח השיניים גודל,והחניכיים כאילו מיתכווצות.אני יודעת שיש ניתוח שמשלימים את השטח שבו יש חוסר,אבל זה רק פותר את הבעייה האסטטית
    השאלה שלי האם יש טיפול שיכול להחזיר לי חניכיים בריאות כמו שהיה לי? להוריד את הנפיחות?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול אפקטיבי בבעיות חניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    20/05/2011

לא ניתן להשיב את המצב לקדמותו. בכל זאת, אפשרי להגיע למצב של חניכיים בריאות, ללא דימומים, ללא נפיחות.
    אני ממליץ לך לפנות למומחה למחלות החניכיים המטפל בך. אם אינך בטיפול אצל מומחה למחלות חניכיים נסי לפנות למומחה למחלות חניכיים כדי לקבל עזרה נוספת בנושא מחלת החניכיים ממנה את סובלת. כדי להבין מהו מומחה למחלות חניכיים תוכלי להיעזר במדור השאלות הנפוצות ובאתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה ואוסיאואינטגרציה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רגינה
    23/05/2011

דוקטור אתה יכול בבקשה לפרט על איזה טיפול מדובר? שיכול להחזיר למצב של חניכיים בריאות, ללא דימומים, ללא נפיחות? אם כבר אמרתי שלא עוזר כלום (שינוי
    באופן ניקוי השיניים וניקוי אבנית) אין לי רופה חניכיים שמטפל בי,אם אתה יכול להגיד על איזה טיפול מדובר אני מוכנה לקבוע תור אצלך.אני יודעת שביקור ראשון אצל רופא פריודונט עולה יקר,אני לא יכולה להרשות לעצמי לבוא לביקור אם לא קיים טיפול אפקטיבי כי אני חקרתי על בעיה הזאת,באופן כללי זה בעיה גנטית שעוד לא מצאו איך לרפא אותה, בגלל זה אני שואלת על טיפול שאתה מציע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    23/05/2011

מחלת החניכיים היא תגובה דלקתית של החניכיים הנוצרת כתגובה לחיידקים המצטברים על השיניים. לכן הטיפול במחלה מתחיל בסילוק אפקטיבי של החיידקים. אכן, התגובה הדלקתית של הגוף היא גנטית אבל סילוק החיידקים איננו גנטי אלא תלוי בפציינט. לכן, באופן כללי מומלץ להתחיל בשינוי הרגלי סילוק החיידקים על ידי תרגול מודרך אשר יבוצע במרפאת החניכיים בהדרכת השיננית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו