ניתוח בכיסים פריודנטלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בכיסים פריודנטלים
    שרון
    18/05/2011

בס"ד
    שלום רב לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח בכיסים פריודנטלים ורציתי לדעת האם אני עדיין צריכה להרגיש אי נוחות במידה רבה וגירויים מקומיים או שתסמינים אלו אומרים לי בעצם שהניתוח לא הצליח , בנוסף הייתי רוצה לדעת היכן לקבל יעוץ והסבר עמוק לגבי הנושא בחינם כי אני לא יודעת בדיוק מה הבעיה שלי ומה הטיפול אמור לעשות. אשמח לקבל תשובה. תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בכיסים פריודנטלים

הוספת תגובה

• ניתוח בכיסים פריודנטלים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    18/05/2011

את המידע המתאים ביותר לבעייה שלך תוכלי לקבל אצל הפריודונט- המומחה למחלות חניכיים, אשר ביצע את הניתוח.
    אי נוחות רבה וגירויים מקומיים הממשיכים להפריע לך כחודש וחצי לאחר הניתוח אינם מצביעים על כשלון של הניתוח אבל הם סימן לבעייה באזור. זו סיבה נוספת לפנות לפריודונט המטפל.
    באופן כללי, למידע נוסף בנושא מחלות חניכיים והטיפול בהן מומלץ להיעזר במדור השאלות הנוספות בפורום זה. בנוסף תוכלי להיעזר באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה ואוסיאואינטגרציה. מידע רב באנגלית נמצא באתר האיגוד האמריקאי לפריודונטיה-
    The American Association of Periodontology

בברכת רפואה שלמה, 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו