השתלת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלת חניכיים
    נועה
    28/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת חניכיים

הוספת תגובה

• ניתוח השתלת חניכיים

נועה
    28/06/2011

שלום, אני בת 23 ויש לי נסיגת חניכיים בשן קדמית תחתונה שנגרם בשל סיב המחבר בין השפה לחניכיים ומושך את החניכיים ועוד נסיגה בניב שמאלי כתוצאה משחיקה בצחצוח, הומלץ לי ע"י פיורודנטית על ניתוח השתלת חניכיים- בתחילה אמרה שניקח מהחיך את הרקמה ועכשיו סיפרה שלאחרונה התחילו לייבא מארה"ב רקמה אנושית מבנק הרקמות ובה הכי טוב להשתמש יותר מאשר קולגן או אלודרם, רציתי לדעת האם באמת הכי טוב להשתמש ברקמה האנושית ובנוסף האם ידוע לך איך קוראים לחומר הזה?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח השתלת חניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    28/06/2011

הפרסומים המדעיים מראים שהכי טוב להשתיל רקמה אנושית עצמית. עם זאת, גם להשתלת רקמות המגיעות מתרומת רקמות, דוגמת אלודרם וכיו"ב יש הצלחות והטיפול פשוט יותר מפני שאינו כרוך בקצירת רקמה. לא ידוע לי איך קוראים לחומר שהוצע לך. שאלי את המומחית המטפלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו