כאבים בסרעפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בסרעפת
    מיכל
    05/07/2011

שלום ד"ר, אני סובלת כבר המון זמן (כשנה וחצי) מכאבים בסרעפת. כל דבר שאני אוכלת גורר אחריו כאבים איומים. האמת זה לא כאב יחיד אני חושבת שאני מכירה כבר את כל סוגי הכאבי בטן שקיימים. לפעמים כואב בכל אזור הקיבה לפעמים בסרעפת לפעמים כאבים שניתן לאכול בכל זאת וכאלה שאני יכולה לא לאכול כל היום. אני סובלת קצת גם מעצירות אז אני חושבת שאולי זה אחת הסיבות או מה שתורם ומעודד עוד יותר.. אבל אני לוקחת הרבה דברים שמונעים את זה..אני לא אוכלת מאכלים שמונעים עצירות כי לרוב יש לי כאבי בטן. עשיתי בדיקת נשיפה ויצא תקין. אני לוקחת מידי פעם לנטון שלא עוזר לי בכלל, חומרים טבעיים של חברת 'אלוורה' ומשתדלת לא לאכול כמעט לאחר 6 בערב. אם אני אוכלת אחרי אפילו פריכיות או קרקרים אני סובלת מאוד למחרת והכאבים יכולים להימשך כמה ימים. אני די מיואשת אשמח לקבל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בסרעפת

הוספת תגובה

• כאבים בסרעפת - תגובה

ד''ר עוזי יזהר
    11/07/2011

מיכל שלום,

אני לא בטוח שאת בפורום המתאים. זהו פורום שעוסק בגידולים ובעיות בבית החזה ולא במכלול התלונות שלך שעיקרן כאבי בטן.
    ובכלל - זוהי בעיה שצריכה להפתר במסגרת מרפאה גסטרואנטרולוגית ולא אינטרנט.

בברכה, דר' עוזי יזהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו