צפצופים ושיעול במשך שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צפצופים ושיעול במשך שנה
    טל
    26/08/2011

מאז תחילת הקיץ שעבר יש לי צפצופים בנשימה שבאים והולכים. אין החמרה רק חזרתיות כזו. תקופה של צפצופים יותר חמורים ואז שקט. תקופה של שיעולים, ואז שקט. כל כמה חודשים יש לי מן "התקפה" כזו של שפעת שעושה לי ממש קוצר בנשימה עד שאני זקוקה למשאף. רופא המשפחה לא מצא שום דבר חריג בבדיקה רגילה - הייתי אצלו לפני חודש כשאפילו לא היו צפצופים. באחת מהתקפות השפעת הללו, לפני כמה חודשים עשיתי צילום חזה ולא היה שום ממצא. כבר חודש ומשהו אני משתעלת מאוד, שיעולים עם הרבה ליחה. בעת פעילות גופנית זה לעיתים מתגבר ויש גם כאב בחזה. גם הצפצופים מתגברים אז.
    חשוב לציין שבחודש האחרון גם הבן שלי, בן שנתיים וחצי משתעל את אותם שיעולים שיש לי.

יש לי תור לבדיקת תפקודי ריאה אבל אני בחרדות קשות - מה אתה חושב שזה יכול להיות?האם לבדוק את הבן שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צפצופים ושיעול במשך שנה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר עוזי יזהר
    26/08/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_ריאה_אסטמה' id=link]מחלות ריאה אסטמה[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו