מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאור14/09/2011
כבר הרבה זמן שיש לי דקירות בחזה -בדיוק- איפה שהלב רק בצד ימין
(לא בצד של הלב )
זה די נדיר אבל קורה וגם בשנתיים-שלוש האחרונות היו פעמיים שהרגשתי דקירות מאוד חזקות בצד ימין בחזה ואחריהם באו 2-3 דקירות בלב מעניין אותי לדעת מה זה יכול להיות (וגם מה יש בצד ימין של החזה)
אין לי שום אלרגיות או בעיות רפואיות
יש לי רק בעיה במשקל אני שמנמן לא שמן
אני אוכל וישן מסודר
לא נגעתי בסיגריות אלכוהול וכדומה בחיים
חשבתי שזו בעיה בלב בהתחלה כי לא ידעתי מה יש בצד ימין של החזה וגם כי קרו כמה פעמים שזה היה בלב עצמו ..הלכתי לרופא שהפנה אותי לבדיקת ריצה כזאת עם כל מיני חוטים שמחוברים אליך עם מדבקות והכל תקין בלב
כשלא הייתי בפעילות ספורטיבית זה היה קורה לעתים קרובות יותר (אבל גם אז די נדיר כמו פעם בחודש או אפילו 3 חודשים)
הכאבים בצד ימין בחזה באים בספונטניות אבל זה לא קרה לי עדיין תוך כדי מאמץ ספורטיבי כמו ריצה / שחייה
אני בן 18
אני מכור לקולה מגיל צעיר מאוד שתיתי קולה במקום מים היו כמה שנים שלא נגעתי במים אפילו כי זה פשוט לא הרווה אותי (וכשהמשכתי לשתות נשארתי צמא עם קיבה מלאה במים...לא נעים..) בחצי שנה-שנה האחרונה התחלתי לשתות גם מים ולאחרונה אני שותה מים וקולה בערך באותה כמות (מקווה בקרוב לשתות רק מים) (אני לא אוהב מיצים וכל השאר ככה שאין תחליף...גם לא קפה) אז לפעמים יש לי צרבות מהקולה מה לעשות?ושתייה מוגזמת של קולה מה זה עושה לחזה כי הרבה פעמים כואב לי בדיוק במרכז החזה איפה שיש עצם ...(מרגיש את זה בשיעולים)
נתתי את כל הפרטים שנראים לי רלוונטים תודה לעוזרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר עוזי יזהר16/09/2011אור שלום,
סה'' אתה נשמע לי בריא.
דקירות בחזה מהסוג שאתה מתאר יכולות לנבוע מכיוון שרירי, בוודאי בגילך.
כל נושא השתיה והמיצים - לא קשור לתחום הפורום. קולה מים ומיץ לא גורמים בד''כ לכאב בחזה.
סוף שבוע נעים,
דר' עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?