לקיחת ציפרלקס ואירסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחת ציפרלקס ואירסה
    דינה
    21/09/2011

האם מותר לי להמשיך לקחת ציפרלקס כשהתחלתי מזה שבוע לקבל אירסה (סרטן ראות)? ושאלה שניה: תוך כמה זמן יחלו תופעות הלוואי של האירסה? מודה לכם מראש ושנה טובה. גילי הוא 67 (אינני יודעת אם זה חשוב).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקיחת ציפרלקס ואירסה

הוספת תגובה

• לקיחת ציפרלקס ואירסה - תגובה

ד''ר רן קרמר
    21/09/2011

ירדנה שלום ,

לא ידוע לי על בעיה בנטילת שתי התרופות גם יחד .
    בכל מקרה , שאלות מסוג זה כדאי להפנות לרופא שרשם את התרופה אשר מכיר את ההיסטוריה הרפואית , הרקע והאינדיקציה למתן התרופות .

בהצלחה בטיפול
    שנה טוב
    ד"ר קרמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירסה משך שבועיים ללא תופעות לוואי

דינה
    27/09/2011

האם זה אומר שהתרופה לא עוזרת לי? תוך כמה זמן לכל היותר צפויה להופיע הפריחה(שהיא הסימן שהתרופה עוזרת)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבועיים אירסה ללא תגובות לוואי

דינה
    27/09/2011

האם זה אומר שהתרופה לא עוזרת לי? תוך כמה זמן לכל היותר צפויה להופיע הפריחה(שהיא הסימן שהתרופה עוזרת)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו