אני בן 20 יש חשש כבד לסרטן ריאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בן 20 יש חשש כבד לסרטן ריאות
    ronnie
    26/09/2012

היתי אסמטי ובעל ברונכיטיס עם בעיות ליחה ונשימה קשות מלידה, אני גם שמן,
    יש לי נטיות אובדניות מגיל קטן, לחץ בחזה, קריזים, עצבים , בזמן האחרון התנקתי מן החשיש ככמה חודשים (הזבל הכי טהור שיש)

והזמנתי דרך אמזון משהו שנקרא amanita x25 ו wild dagga x50 למטרות רוגע אך זה ממש לא פעל והיה יותר גרוע מכל דבר הניתן לעישון (ניסיתי כי זה חוקי וכי שמעתי שמגישים באמסטרדם את זה) ומאז שעישנתי את זה המצב ממש הידרדר, בעבר הייתי יורק יריקות שחורות עם דם עכשיוו פה ושם שחורות והשאר ירוקות ללא הפסקה שורף לי למוות אני לא מצליח להשתעל

כנראה שהרעילו אותי והנשימה הגיעה למצב הכי גרוע שיש הוצאתי מאות שקלים על חנות טבע ויטמינים לימונים דבש שום, ניסיתי פסיכולוגים תרופות פסיכיאריות והכול רק הגביר את מצבי,

האם יש טיפול של ניקוי ריאה או השתלת ריאה?? אינני יכול ללכת צעד אפילו שום מקום עבודה וצבא לא שרדתי כל מה שעובר לי בראש זה התאבדות,

אני לא נושם לשניה אחת אני נושם ממש עמוק מאמץ את כלהגוף, אני גם כ17 שנים מכור לטיפות אף אוטריבין אני מסיים בקבוק ביומיים (שמכיל אפדרין)

אני גם דיסלקט מקווה שהצלחת להבין אותי הכול קצת מעורבב ולא קשור אחד לשני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני בן 20 יש חשש כבד לסרטן ריאות - תגובה

פרופ` אלון בן נון
    26/09/2012

אין ספק כי המצב אינו טוב אם כי על פי כל מה שתיארת לא נראה שהבעיה שלך היא סרטן ריאה אלא התמכרות ובעיות נשימתיות כרוניות.
    בגילך שכיחות של סרטן ריאות נמוכה מאוד.
    במידה ואתה רוצה לשפר את מצבך עליך להחליט קודם כל שאתה עושה את כל הנדרש על מנת לשפר את המצב (קל להגיד וקשה מאוד לביצוע).
    עליך להכנס לתוכנית גמילה ובמקביל (ובלי קשר) לפנות לרופא ריאות על מנת להעריך את חומרת המצב הריאתי ולתת טיפול לפי צורך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו