גמליה מעישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמליה מעישון
    סנאה
    14/10/2012

שלום

האם שימוש בצ'מפיקס יכול לגרום לציפצוף בנשימה או על הרגשת חנק ?

אני משתמשת בתרופה פחות משבוע ויש לי צפצופים קלים מאוד בנשימה עם הגרשת חנק שעוברת וחוזרת רק אחרי עישון הסיגריה או שיש לי בעיה נוספת בריאות צילומי ריאות תקין ללא דלקת
    היה לי צפצוף והרגשתחנק ביום החמישי והשישי לשימושי בתרופה , בדיקת אף אוזק גרון תקינה ונאמר לי שאף פתוח , או יכול להיות מלחץ שאני נמצאת בו
    כמו כן כל בדיקות הדם תקינות

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמליה מעישון

הוספת תגובה

• גמליה מעישון - תגובה

פרופ` אלון בן נון
    14/10/2012

החלט יכול להיות גם מתופעות הלוואי של התרופה וגם מתופעות הלוואי של החסר בסיגריות כי זו התמכרות לא פשוטה. בכל מקרה כדאי לא להשבר ולא לחזור לעשן. במידה והתופעות לא יעברו יהיה צריך לשקול גם המשך הגמילה ללא צ'מפיקס...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובתך

סנאה
    17/10/2012

תודה רבה ד"ר על התשובה המהירה , אבל אני קצת מתלבטת לגבי איזה תשובה יאני אמורה לקבל , מצד הסברת לי שיכול להיות שזה מתופעות של התרופה , מצד שני רופא אחר שלל שהצ'מפיקס יכול לגרום לצפצופים ואיך שאומרים נפלתי בין הכסאות ,מאותו יום אני מרגישה מצויין ולא חזרה לי הרגשת החנק וללא טיפול אפילו אני מתפלאה כי רק שבוע אני משתמשת בתרופה וכבר היום ירדתי לשלוש סיגריות ביום מ קופסה וחצי ולפעמים שתי קופסאות ,

שאילתי האחרת האם התרופה מהיום הראשון כבר חוסמת הניקוטין בגוף כאילו
    לא נכנס ניקוטין לריאות על אף שאני עדיין מעשנת ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו