עיוות בצלע שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיוות בצלע שמאל
    מיכל
    29/02/2008

שלום
    אני חולת אסטמה כבר 28 שנה. בשנה האחרונה אני מרגישה כי באזור הצלע השמאלית ישנה התעוותות.
    הצלע "עלתה"קצת למעלה ועכשיו שתי הצלעות לא שוות במיקומן. ממש אפשר להכניס את היד מתחת לצלע (הרבה יותר ממתחת לצלע ימין) כמו כן אני מרגישה תחושות מאוד מוזרות בצד שמאל כמו מעיין "קנאק" כזה בעצמות ותחושה של לחץ או חוסר מקום בבת החזה.
    מה יכול להיות העניין הזה? ולמי לפנות? בבדיקת אולטראסאונד אברים שעשיתי לאחרונה התגלה טחולון קטן נוסף בצמוד לטחול הרגיל. האם יש לזה קשר? האם יכול להיות שה"טחולון "הנוסף הוא בעצםם משהו הרבה יותר חמור שפשוט לא הבינו אותו נכון?
    מודה מאוד על תשובתכם
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיוות בצלע שמאל

הוספת תגובה

• טחולון

ד''ר מאהר דיב
    29/02/2008

עומרי שלום
    לטחוך הקטן אין קשר וזה לא צריך להדאיג אותך בכלל
    לגבי בליטת דופן בית החזה כדאי לפנות לכירורג חזה לבדיקה והערכה, סביר להניח שיבקש סיטי של בית החזה לשלילת בעיה פנימית , רוב רובם של החולים לא יודעים מה הסיבה לבליטה ולא מוצאים גורם למרות כל הבדיקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו