24 שעות ללא סיגריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 24 שעות ללא סיגריות
    סנאה
    20/10/2012

שלום ד"ר

לפני שבוע וחצי אחרי שכמה פעמים נסיתי להיגמל מעישון לא הצלחתי , אחרי שעה הייתי חוזרת לעשן ועוד יותר ,
    הגעתי להחלטה שאני מפסיקה שמעתי על הצ'מפקיס התייעצתי עם הרופא ורשם לי
    אותו שבוע ראשון חוויתי קשיים מאוד מטרידים כמו קשיי נשימה צפצופים בריאות חולשה כאבי ראש וסחרחורות ועוד תופעות שלא היו לי לפני נטילת התרופה ,ככל שעובר יום אני מדליקה סיגריות פחות עד לשלושה הימים האחרונים ירדתי מקופה וחצי ל 4 סיגריות ולא היה לי חשק לעשן אותם בהתחלת הסיגריה הייתי זורקת אותה כאילו שזה דבר מגעיל שמחזיקה בידיים שוטפת ידיים ופה ,,, אתמול החלטתי שזהו הסם הזה לא יכנס גוף שלי עד רגע זה עבור 24 שעות להדלקתי הסיגריה האחרונה שלא עישנתי אותו אפילו עד הסוף ,,,,,
    היו לי רגעים שהייתי רוצה לקחת רק סיגריה אחת ונרתעת ברגע האחרון שאני רוצה להיות בריאה אני גאה בעצמי מאוד שזה עדיין קשה לי בבוקר אני שמה לב שיש לי כמו חרחורים באף ועם טיפה צפצוף והאמת זה המפחיד אותי שבגמילה שלי התפרצה לי איזה מחלה

שאילתי תוך כמה זמן מתחיל הגוף להתנקות מהסם הזה והאם זה נכון שזה לוקח שנים שהריאות יתנקו לגמרי ? ומה צפוי לי בימים הקרובים

האם זה

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    24 שעות ללא סיגריות

הוספת תגובה

• 24 שעות ללא סיגריות - תגובה

ד''ר עוזי יזהר
    21/10/2012

שלום,

יופי שהפסקת ומקווה שתתמידי בכך.

נזקים מעישון תלויים בכמות ומשך הזמן שעישנת. אם תתמידי לא לעשן תוך מספר חודשים דרכי הנשימה העיקריות יחלימו, עמות ההפרשות תקטן ומניח שתרגישי טוב יותר.
    ממליץ גם להתייעץ עם רופא ריאה שיראה ויבדוק אותך.

לחלק מהאנשים שעישנו שנים רבות קיימים נזקים בלתי הפיכים בריאה.

בהצלחה, דר' עוזי יזהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

סנאה
    21/10/2012

תודה רבה על התשובה המהירה ,,,,, אני אכן ביום השני להפסקתי העישון לא מרגישה בשום הפרעה תופעת לוואי חוץ מליחה לבנה שיוצאת לא בכמות ולא כל הזמן
    אני אכן עישנתי הרבה שנים כמעט עשר שנים , רק בשנתיים האחרונות זוכרת שהייתי מגיעה לקופסה ימים פחות ימים יותר והסיגריות שלי היו לייט "אותה השפעה של סיגריה רגילה רק לשם שיווק" כמו כן אני גם ממשיכה בנטילת הצ'ממפיקס , נכון שזה רק יומים אבל מתחילה להרגיש רעננה יותר עם אנרגיה ואפילו שינה מספיקה לי ,

האם נכון שהניקוטין יוצא מהדם תוך 48 שעות ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 24 שעות ללא סיגריות - תגובה

פרופ` אלון בן נון
    21/10/2012

הימים הראשונים ואפילו החודש הראשון יכולים להיות קשים מאוד. לאחר מכן מתחיל להיות קל יותר.
    כמו בגמילה מסמים אפילו נגיע בסיגריה אחת יכולה להחזיר אותך תוך ימים בודדים לחפיסה ביום כך שצריך להשמר..
    יש תופעות לוואי וזה כמובן קשה אך המאמץ שווה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

סנאה
    21/10/2012

שלום,

יופי שהפסקת ומקווה שתתמידי בכך.

נזקים מעישון תלויים בכמות ומשך הזמן שעישנת. אם תתמידי לא לעשן תוך מספר חודשים דרכי הנשימה העיקריות יחלימו, עמות ההפרשות תקטן ומניח שתרגישי טוב יותר.
    ממליץ גם להתייעץ עם רופא ריאה שיראה ויבדוק אותך.

לחלק מהאנשים שעישנו שנים רבות קיימים נזקים בלתי הפיכים בריאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחילה לדאוג

סנאה
    21/10/2012

שלום לך ד"ר

האמת אני מתחילה לדאוג ששומעת מאנשים וכתבות ועוד אתה אומר לי שהימים הראשונים יהיו קשים , אני לא מרגישה בשום קושי או שיומיים ושולשה עדיין מוקדם
    חוץ מלפעמים אני מגיעה למצב שבירה שסיגרה אחד לא תזיק ו"וזה לא קורה הרבה " נרתעת בדקה האחרונה והתפרציות הבכי והרגשות תופעות ממש לא מטרידות כמו יובש בפה אחרי כדור הצ'מפיקס של הערב אין לי משהו משמעותי האם מה שאני עוברת התחלה או שעדיין מוקדם על התופעות ?

או יכול להיות שהתופעות יכולים להופיע חודש אחרי גם ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו